"Fantasztikus vagy, voltál, maradsz!" - sorra búcsúznak a sztárok Tompos Kátyától

Tompos Kátya
Tompos Kátya a színpadon
Fotó: Facebook/Tompos Kátya
Vágólapra másolva!
A 41 évesen meghalt Tompos Kátyát a közösségi médiában is rengetegen gyászolják, sorra posztolnak róla a sztárok.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 41 évesen, hosszú betegség után meghalt Tompos Kátya, akitől a közösségi oldalakon sorra búcsúznak a barátok, ismerősök és kollégák. 

Megható posztokkal búcsúzott már többek között Tóth Vera, Tóth Gabi, Hrutka Róbert, Nacsa Olivér, Ember Márk, Ábel Anita, ByeAlex és Péterfy Bori, később pedig a Nemzeti Színház társulata mellett például Szajki Péter, Szalóki Ági, Varga Lili, Gubik Petra vagy Lutter Imre is kifejezte együttérzését.

Újabban is posztoltak már magyar sztárok Tompos Kátya halála kapcsán, Takács Nikolas például egy közös képet tett ki magukról. "Mindenki nagy szeretettel gondol rád! 

Még olyan ember is megkönnyez, aki nem ismert, MI, többiek, a szerencsésebbek pedig a könnyek mellett visszaemlékezhetünk minden egyes pillanatra, amit veled tölthettünk.

Fantasztikus vagy, voltál, maradsz!!! Okos, kedves, mókás, elképesztően tehetséges és szépséges akár ruhában, akár a kötött pulóveredben. Nagyon fáj, hogy így alakult, de a kis vigasz az, hogy örökre megmaradsz! Kivételes és csodás, örökké!!! Köszönöm a sok nevettetést, az összes duettet, az összes koncertet, minden egyes pillanatot!" – írta a bejegyzésében.

Wolf Kati jóval rövidebben fogalmazta meg érzéseit, Tompos Kátya fényképe mellé ennyit írt egy fekete szív kíséretében: "Megszakad a szívem". Hasonlóképp, Cserpes Laura is csak Tompos Kátya fotójával emlékezett, mellé egy fekete szívet tett – miközben Puskás Peti egy dalt, a Petőfi Rádió felvételét tette közzé, miután Tompos Kátya nemcsak színésznőként, de énekesnőként is ismert volt

Nánási Pál saját fotóval búcsúzott, amelynek a történetét is megosztotta: "Tompos Kátyával karrierem során egyszer találkoztunk, amikor az István a király plakátra fotóztam. Nagyon szerettem a képeket, amiket készítettünk. Réka szerepét alakította. A tekintete ezen a képen olyan, ahogyan én ma a távozásának híre pillanatában éreztem. Nyugodjon békében!" – írta.

Tompos Kátya
Nánási Pál fotója Tompos Kátyáról
Fotó: Instagram/Nánási Pál

"Kátya elment… Értelmetlen, igazságtalan és felfoghatatlan az egész. A rajongója voltam. Kollegája is persze, de sosem álltunk egy színpadon. 

Amikor csak láttam és hallottam, azt éreztem, be kell mennem hozzá előadás után, hogy megöleljem, hogy megköszönjem a tehetségét.

Szikrázó, magával ragadó, lehengerlő volt mindenben, műfaji korlátok nélkül. Úgy énekelt, de úgy, hogy abba csak belehabarodni lehet! Dehogy nincsenek pótolhatatlan emberek, művészek! Most épp búcsúzni kényszerülünk egytől" – írta Csonka András.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!