Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

Angelina Jolie Brad Pittnek üzenhetett: folytatódik kettejük botránya

Angelina Jolie
Vágólapra másolva!
Angelina Jolie és Brad Pitt még 2016-ban jelentették be, hogy 11 év után válnak, ugyanis mint kiderült, Pitt többször is fizikailag bántalmazta a gyerekeit. Botrányos szakításukat az egész világ végigkövette, a színésznő pedig egy titkos üzenettel tudatta, hogyan érzi magát a férfi nélkül.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie és Brad Pitt  még 2016-ban be is adták a válókeresetet. A férfi állítólag fizikailag bántalmazta legidősebb örökbe fogadott gyereküket, Maddoxot, amit a színésznő nem tűrt tovább. A válás kapcsán szinte minden kérdésben összevesztek, és nem voltak hajlandóak könnyen lemondani semmiről a másik javára. Ha ez nem lenne elég, Pitt gyerekei sorban fordulnak a színész ellen. Az egyik örökbefogadott fia, Pax nevezte apját a világ legnagyobb s.ggfejének, majd saját, vérszerinti lánya, Shiloh egy nagyon szélsőséges lépéssel fejezi ki haragját, és úgy döntött, kérvényezi a bíróságon, hogy változtassák meg a nevét, és elhagyhassa apja családnevét, azaz a Pittet. 

A színésznő nemrég a Tony-gálán vett részt, ugyanis az általa rendezett The Outsiders című darab 12 Tony-jelölést kapott. Az eseményen pánt nélküli, szürkészöld Atelier Versace bársonyruhát viselt, így láthatóvá vált az új tetoválása, ami egy madarat ábrázol. Jolie testén több tetoválás is látható, és mindegyiknek különleges, egyedi jelentése van. A madár több közt a szabadságot jelképezi, ezzel pedig többen is azt gondolják, hogy egykori párjának, Brad Pittnek üzenhetett a sztár, és örül, hogy végre megszabadult tőle - szúrta ki a Daiy Mail.

Gyerekeit manipulálja

Angelina Jolie egykori testőre, Tony Webb, aki húsz évig dolgozott a színésznőnek, azonban 2020-ban kirúgta őt a világsztár, egészen sokkoló dolgokat mesélt a színésznőről.

Állítása szerint Angelina Jolie megkérte a gyerekeket, hogy kevesebb időt töltsenek az apjukkal, ezt pedig a gyámügyi meghallgatáson Pitt ellen is felhozta volna. Ezek szerint tudatosan teszi tönkre Pitt és a gyerekei kapcsolatát, ráadásul az alkalmazottait is gyakran megfélemlíti.

Úgy tűnik, hogy a Tomb Raider-filmek sztárja nagy hatást gyakorol a gyerekeire, és az alkalmazottaira is egyaránt. Még 2018-ban kiderült, hogy lehallgatja a gyerekek telefonhívásait és elolvassa az e-mailjeiket és SMS-eiket is. Brad Pittnek ugyan ma is van láthatási joga, de az már csak a kiskorú gyerekeire vonatkozik. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről