Eltűnt Boros Lajos

Boros Lajos
Boros Lajos a stúdióban
Vágólapra másolva!
Hónapok óta nem lehet semmit tudni Boros Lajosról, jó ideje egyáltalán nem adott magáról életjelet. Mi történhetett?
Vágólapra másolva!

Eltűnt a 77 éves rádiós, Boros Lajos: korábbi műsorával már hónapok óta nem jelentkezett, a közösségi oldalain sem aktív, és egy ideje állítólag a telefonja is ki van kapcsolva. 

Mindez aggodalomra adhatna okot, hisz a műsorvezetővel történt már hasonló: hat évvel ezelőtt szintén hónapokig nem lehetett róla semmit tudni, később derült csak ki, hogy egy szívműtét után öt hétre kómába esett.

Bár azóta is voltak komoly egészségügyi problémái, ezúttal nem erről van szó: 

Boros Lajos csupán elfáradt, lényegében visszavonult.

"Egyelőre szünetel a Lali király CsütörTöke" – szűkszavúan csak ennyit mondott a Blikknek Boros Lajos jó barátja, a könyvkiadó Baráz Miklós, aki a 100 Folk Celsius vezetőjével, Littvay Imrével és másokkal rendszeresen megjelent Boros Lajos internetes videosorozatában, az említett Lali király CsütörTökében.

Nincs nagy baj, egyszerűen csak már nem tud úgy helytállni, mit korábban, ezért inkább a háttérbe vonult.

Az persze nem egyszerű, hogy mindig is a szereplés, a rádiózás, a színpad volt az élete, de mikrofon elé már nagy valószínűséggel nem ül" – nyilatkozta a lapnak egy másik ismerős, aki szerint Boros Lajos mostanában több időt tölt a családjával, miközben a szereplésen kívül is próbál aktív maradni, például rendszeresen jár sétálni.

Voltak tervei

Boros Lajos alig két éve még arról beszélt, hogy szívműtétje és prosztataműtétje után már jobban van, szívesen dolgozna – sőt nemcsak rádiózna, de akár stand-upolna is, bemelegítő emberként is vállalt volna munkát.

"Ha már a gyógyszereimet ki tudnám belőle fizetni, megnyugodnék, és úgy érezném magam, mint egy krőzus. Összesen tizennyolc különböző pirulát kell szednem egy nap, van olyan gyógyszerem, amely négy-ötezer forintba is kerül, szóval több tízezres tételről beszélünk... Én már 1970-ben rádióztam, és bevallom, nagyon hiányzik. Imádom a rádiózás spontaneitását, a szabadságát ennek a műfajnak, és szerintem még mindig jól tudnám csinálni" – mondta akkor Boros Lajos, aki sokáig Bochkor Gáborral rádiózott, ettől azonban nem lett több a nyugdíja állítása szerint.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről