A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Csobot Adél 30 éves korára már sok mindent másként lát

Vágólapra másolva!
Több dologban változott az énekesnő véleménye az elmúlt időszakban.
Vágólapra másolva!

Csobot Adél már számos területen bizonyította tehetségét.: az elmúlt időszakban a Sztárban Sztár harmadik évadának 4. helyezettje lett, a Dancing with the Stars harmadik évadában pedig azt is megmutatta, hogy nem csak énekesnőként, de táncosként is kimagasló teljesítményt képes nyújtani, és meg is nyerte a TV2 népszerű táncversenyét. Mint arról beszámoltunk, most a Skechers Magyarország új nagykövete lett. A feladat többek közt azzal jár, hogy az Egyesült Államokba kell utaznia reklámfilmforgatásra. 

Csobot Adél hatalmas megtiszteltetésként éli meg, hogy a márkát képviseli, hiszen ő az egyetlen magyar híresség, aki együtt dolgozhat majd a Skechers nemzetközi csapatával és képviselheti hazánkat. A story.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy idén lett 30 éves, ez pedig a gondolkodását is megváltoztatta bizonyos dolgokban. 

Megváltozott bennem valami a harminccal, és ez nyilván nem egyik napról a másikra történt. Az elmúlt évek során alakultam, formálódtam, hiszen ha valami örök, akkor az a változás.

 Már nem akarok kifelé öltözködni, csak azért viselni valamit, mert az jól néz ki, egyre fontosabb számomra a kényelem, és erre tudatosan figyelek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem érdekel, hogy nézek ki, csak egyszerűen a kényelem már nem egy másodlagos szempont. Három óra múlva is önazonosan, komfortosan szeretném magam érezni az adott ruhában, cipőben. Rájöttem, nem éri meg a kényelmetlenség. Hány nő tud ezzel azonosulni? Rengeteg!” – ecsetelte Csobot Adél, aki azért is boldogan vállalta a Skechers nagyköveti pozícióját.

Hamarosan utazik, itthon kell hagynia a családot

„Nagyon izgatott vagyok, hogy kint, egy amerikai stábbal dolgozhatok, de elég rugalmasnak tartom magam ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen majd” – mondta. És bár profihoz méltó módon elsődlegesen a feladatra szeretne koncentrálni, mint mondta, reménykedik benne, hogy lesz egy kis szabadideje a felfedezésre és az amerikai életérzés megtapasztalására.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!