Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Pár hónap alatt háromszor került kórházba Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti a Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Gáspár Zsolti az elmúlt hónapokban háromszor is kórházba került, így elhatározta, hogy változtat az életén.
Vágólapra másolva!

Gáspár Zsolti főleg az egészségi állapotáról beszélt egy friss interjúban, mint kiderült, az elmúlt pár hónapban háromszor is kórházba került: "Amíg az ember nem kezdi el érezni a saját bőrén az idő múlását, tényleg azt hiszi, hogy ő Superman, vagyis sérthetetlen, és mindent kibír, mindent legyőz. Emlékszem, mennyit mosolyogtam magamban, amikor a szüleimtől kezdtem hallani, hogy: »Itt fáj, ott fáj! Jaj, ez az időjárás kikészít!« Hát negyven felett ez átértékelődött bennem, hiszen 

még úgy is utolért a baj, hogy rendszeresen járok szűrővizsgálatokra és hosszú évek óta egészségesen táplálkozom.

Igen, gond volt a »kipufogómmal«, ami miatt műtöttek, majd a vállamban szakadt le egy izom, végül egy harmadik beavatkozásra is szükség volt, mert nem hallgattam az orvosra, és megerőltettem magam. Na de ez már a múlt, és tanultam a hibáimból" – magyarázta a Borsnak.

"Azt mondom, hogy kilencven százalékos vagyok, de ez nem a korábbi fizikai állapotomhoz képest igaz rám, hanem a mostanihoz mérem. Mert hogy 

sokkal energikusabb és fittebb vagyok, mint mondjuk az éve elején, vagy akár az elmúlt években bármikor.

És ezért szerintem nem is tettem túl sokat, hiszen csupán mozogni, kondizni kezdtem, ami szerintem az utolsó tesióra óta nem esett meg velem. Egyébként annyi történt, hogy edzegetni kezdtem és minden nap egy hosszú sétával zárom a napot. Nem hittem, de tényleg rengeteget jelent ez a pici mozgás. Jobban alszom, kipihentebben ébredek és estig sem fáradok el végletesen. Olyan fitt vagyok, mint a csodálatos Demcsák Zsuzsa, akiből jó sok kéne ide Magyarországra, de én örülök, hogy ismerhetem és a barátomnak mondhatom az egyetlent! Isten adja, hogy legyen még vele sok-sok közös munkánk. Ha sokáig figyelem, úgy kicsattanok majd az egészségtől, mint ő" – tette hozzá, amivel Farm VIP-beli műsorvezetőtársának, Demcsák Zsuzsának is üzent.

Gáspár Zsolti testvére, Gáspár Győző közben 14 év után családi realityvel tér vissza a TV2-n – ha inkább erről olvasna hosszabban, ide kattintson!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről