Szörnyű dolog történt Gelencsér Timivel, a kórházba kellett rohanniuk

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
Nehéz időszak van Gelencsér Timi mögött, aki szörnyen aggódott a beteg kutyája miatt.
Vágólapra másolva!

Nehéz napok vannak a szépségkirálynő mögött, mivel nagyon aggódott a kutyája miatt, aki nagyon fontos szerepet tölt be az életében. „Napról napra passzívabb lett, és egyszer már nem ette meg a vacsoráját. Ez még nem lett volna gond, mert a kutyák koplalhatnak heti egy napot. De amikor más másodjára nem evett, és hiába kínáltuk a kedvencével, szárított malacfüllel, nem nyúlt hozzá, akkor tudtam, hogy baj van. Bevittük a kórházba, és kiderült, hogy lépdaganata van, ami kifakadt, és bevérzett a gyomra” – mesélte az influenszer.

Gelencsér Timi és a kutyája, Licsi
Fotó: Gelencsér Timi /Instagram

Gelencsér Timi azonnal autóba ült és segítségért rohant

Mivel Licsi sok vért veszített, donorra volt szükség: megfelelő vércsoportú, 25 kilogramm fölötti testsúlyú kutyára. Gelencsér Timi sokkos állapotban volt, így testvére kereste a lehetőségeket, és végül a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány agár-fajtamentői siettek a segítségükre. A modell autóba pattant, és azonnal a Pest megyei telephelyre sietett.

"Náluk minden vércsoportú kutya van, jó szívvel ajánlom őket, mert nagyon aranyosak, nekem is azonnal segítettek! Kölcsönkaptam két kutyust, akiket bevittem az állatkórházba, ahol egyikükről kiderült, hogy megfelelő donor. Szegényt nagyon sajnáltam, amíg el kellett altatni, hogy levegyék a vért" - mesélte a Ripostnak a TV2 sztárja, aki mindig nagy kutyabarát volt.

Minden jól alakult, meggyógyult a kutya

Végül minden jól alakult, Licsi megkapta a vért és napról napra egyre jobb lett az állapota. Gelencsér Timiék gondolkodtak azon, hogy hogyan lehetett volna megelőzni ezt az ijesztő kalandot, ám a válaszuk sajnos az lett, hogy sehogy: 8 éves border colliejuk egészségesen él, rendszeresen hordják orvoshoz, és egészen az étvágytalanságig nem mutatott semmilyen panaszos jelet. Licsi már jól van annyira, hogy gazdája magára meri már hagyni néhány órára.

„Jól van, bár folyamatosan infúziót kap és gyógyszereket. Nagyon nagy műtét volt, minden pillanatokon múlott, de most már otthon lábadozik a kis gallérjában és ruhájában” - mondta Gelencsér Timi a lapnak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről