Harry herceg emlékszik a kínos ügyre, amikor megromlott Vilmossal a kapcsolata

Prince Harry and Meghan Markle visit Nigeria as part of Invictus Games Anniversary celebrations
Harry herceg
Fotó: Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
Egy drogos ügyben kellett volna a családnak kiállnia mellette.
Vágólapra másolva!

A brit királyi család fekete bárányának számító Harry herceg részletesen beszámolt egy 2002 januárjában történt esetről, amikor egy címlapon drogosnak állították be őt. A cikk szerinte teljes hazugság volt: nemcsak, hogy megrögzött drogfogyasztónak állították be őt, de arról is írtak, hogy rehabon volt a problémái miatt.

Harry azt állította, hogy egy szerkesztő megszerzett néhány fotót, amelyeken ő egy külvárosi elvonóközpontban tett látogatást, hónapokkal korábban – de hercegi státuszban, hivatalos eseményként, nem pedig kábítószeres visszaesőként. "Undorodtam, elborzadtam, elképzeltem, hogy mindenki, az összes honfitársam és honfitársnőm olvassa ezeket a dolgokat, és elhiszi" – írta. 

Harry azt is felvetette, hogy apja, Károly és később mostohaanyja, Camilla is szerepet játszhatott a pletykák terjesztésében, így "megszakadt a szíve a gondolattól, hogy ez részben a saját családja, a saját apja és leendő mostohaanyja műve volt".

A Mirror cikke szerint Harry nem kapott támogatást a királyi családtól. Felhívta a bátyját is, azonban Vilmos nem vette komolyan a szorongását, és azt mondta neki, hogy a múlton semmi sem változtathat. „Arról is beszélt, hogy nincs mit tenni. Ez volt apa. Ez volt Camilla. Ez volt a királyi élet" – magyarázta.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről