Furcsa szöveggel hódította meg új barátnőjét a TV2 sztárja

Házasság első látásra
Fotó: instagram.com/hegedusjerseycsaba/
Vágólapra másolva!
A házassága nem sikerült, most megmutatta új szerelmét.
Vágólapra másolva!

A TV2-n nagy sikerrel futó Házasság első látásra egyik emlékezetes párját alkotta Gyöngyi és Csaba: eleinte úgy tűnt, hogy nem lesz semmi a fiatalok között, de aztán jobban megismerték és megszerették egymást, végül ez a páros tartott ki legtovább egymás mellett. A TV2 párkeresője után pár hónappal elváltak, a férfi pedig most megmutatta új barátnőjét:

Kiderült, hogyan ismerkedtek össze. „Vállalkozóként van egy szoláriumom, ahol épp tisztasági festést végeztünk egy festővel. Az üzletbe egyszer csak bejött Fanni, aki érdeklődött az egyik alkalmazottnál, hogy ki az a fiatal, jóképű srác és meglepődött, hogy nem egy diák vagyok, hanem én vagyok a tulaj. Megkérdeztem, hogy nincs-e kedve átjönni hozzám Xbox-ozni, amire ő igent mondott. Azonnal mély vízbe ugrottunk, mert azóta együtt vagyunk” – vallotta be.

A párkapcsolati reality szereplője úgy véli, a kísérlet tapasztalatai alapján már több mindenre kell odafigyelnie párkapcsolatában: „Rájöttem, hogy vannak hibáim, nem is kevés. 

Ha egy kapcsolat félresiklik, akkor azt elfogadja az ember,

 de ha több is tönkremegy hasonló okokból, akkor azért nyilván számot kell vetni. Próbálok változtatni dolgokon és a párommal is elfogadni egymást úgy, ahogy vagyunk.”

„A házasság ugyan nem sikerült úgy, ahogy azt reméltem, de láttam és megtapasztaltam a szépségét, ezért nem tántorodtam el. Most, hogy megismertem Fannit, el tudom képzelni, hogy szeretnék majd valamikor egy olyan esküvőt, ahol tényleg jól ismerem azt, aki velem szemben áll, akit nagyon szeretek és ott van a család is, hogy velünk együtt örüljön. A műsorban nagyon szép esküvőnk volt, ez egy jó élmény marad, így én egyáltalán nem tántorodtam el a dologtól, de nyilván valamivel óvatosabb vagyok” - mesélte a Borsnak.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről