Ezt gondolja a Házasság első látásra sztárja férje új barátnőjéről

Dávid Petra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra sztárja még most is szingli, azonban egykori férje megtalálta a boldogságot egy fiatal lány személyében.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban írt, Kabai Andris, a Házasság első látásra című realityből lehet ismerős a nézőknek. A műsorban egy párt alkotott Dávid Petrával, azonban kapcsolatuk nem volt konfliktusoktól mentes. Számtalanszor megalázta a nőt, majd még a kísérlet vége előtt szakítottak. A válásuk után rendeződött a kapcsolatuk, mára pedig már jó baráti viszonyt ápolnak egymással.

Ugyan egykori felesége még most is szingli, a férfira rátalált a szerelem egy szőke hajú hölgy személyében. Petra elárulta, hogy mit gonol a kapcsolatukról.

"Mára jóban vagyunk Andrissal, nincs köztünk semmi probléma, és nagyon örülök, hogy megtalálta a boldogságot. 

Ismerem a barátnőjét, Rékát, egy nagyon kedves, aranyos lány.

 Szerintem abszolút Andris zsánere kívül, belül. Azt gondolom, mindenki mást hoz ki mindenkiből. Mi nem passzoltunk Andrissal. Ők viszont Rékával igen. Látszik, hogy Réka nagyon odavan érte, nagyon támogatja, és mindeközben egy makulátlan háziasszony is. Sokat becézik és ugratják egymást, szóval vicces páros" - hangsúlyozta.

És egyébként Andrison is látom, hogy sokkal kedvesebb és figyelmesebb lett mára.

 Szerintem sokat tanult a műsorból, például azt is, hogy végre kimondja az érzéseit. Szóval én nagyon drukkolok, és örülök, hogy megtalálták egymást. És jólesik az is, hogy Réka az első perctől kedves volt velem, és elfogadott" - magyarázta a Story.hu-nak. 

Végre felvállalhatta a barátnőjét

A TV2 leggyűlöltebb sztárja újra szerelmes, párját pedig már a közösségi oldalán is megmutatta. Rékának azonban több fenntartása is volt a férfival kapcsolatban.
 

Nagyon jó volt ilyen könnyedén, fesztelenül társalogni valakivel, de nem tagadom, eleinte azért voltak fenntartásaim, hogy mennyire komolyak a szándékai.

Már csak azért is, mert láttam, hogy mennyi követője van a közösségi médiában. Nem hittem, hogy pont én leszek az, aki felkelti az érdeklődését" - mondta a fiatal lány, aki először nem értette, hogy egy házas férfi miért flörtöl vele, és mit akarhat tőle.

"Nem hittem a fülemnek. 

Vártam, hogy mikor jelenti be, hogy egyébként gyereke is van, de miután kiderült, hogy csupán egy műsorról van szó, egyből megkönnyebbültem

 - jegyezte meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről