Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Újabb váratlan fordulat Jennifer Lopez és Ben Affleck színjátékában – friss fotók

JennfierLopezBenAffleck, Jennfier Lopez, Ben Affleck
Ben Affleck feleségével, Jennifer Lopez énekesnővel
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Ben Affleck és Jennifer Lopez puszival köszöntötte egymást, miközben sokan úgy vélik, házasságuk már csak egy színjáték.
Vágólapra másolva!

A pár, amely már látott volna jobb napokat is, egy családi eseményen vett részt Los Angelesben a hétvégén, a színész fiának, Samuelnek szurkoltak a kosárlabdameccsén. A képek szerint nem csókkal, hanem csak puszival köszöntötték egymást az utcán, a színész pedig rendesen át sem karolta Lopezt. A házaspárral együtt felbukkant Affleck édesanyja, Christopher Anne Boldt is.

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez egy korábbi eseményen 
Fotó: NurPhoto

 A színészházaspár és az édesanya hármasban bevonultak a csarnokba, majd kifelé jövet Ben Affleck anyja már Jennifer Garnerrel, a korábbi feleséggel volt látható, akinek három gyereke van Afflecktől. Utóbbi később jött ki Jennifer Lopezzel, egy kosárlabdával a kezében, és kissé vidámabbnak tűntek, mint amikor bementek. A képeket itt nézheti meg.

Újra válságban a kapcsolatuk

Jennifer Lopez mostanában inkább a magánéletével, mintsem a karrierjével került a címlapokra. Úgy tűnik, hogy másodszorra is válságba került Ben Affleckkel a kapcsolatuk, bár az utóbbi napokban mindent elkövetnek, hogy eloszlassák a kételyeket ezzel kapcsolatban, azonban eddig nem sok sikerrel.

Most azonban Lopez a turnéja miatt került kellemetlen helyzetbe: bejelentette, hogy a koncertsorozata elmarad, arra hivatkozva, hogy a családjával szeretne minél több időt tölteni, és pihenni.

Azonban a koncert körül már több probléma is akad, ugyanis messze nem fogyott el annyi jegy, mint amennyit remélt az énekesnő, egyre kevesebben kíváncsiak rá. A turnét ráadásul át is nevezték, azonban a jegyeladások száma ezzel sem nőtt meg, így kénytelen volt azt törölni, amit az oldalán osztott meg az énekesnő. "Hatalmas a szívfájdalmam és levert vagyok, amiatt, hogy cserben hagylak titeket. Kérlek, tudd, hogy nem tenném, ha nem érezném, hogy ez feltétlenül szükséges. Ígérem, hogy kárpótolni foglak titeket és úgy együtt leszünk. Annyira szeretlek benneteket" - írta.

Jennifer Lopez képviselője cáfolta, hogy érdeklődés hiányában maradt el az esemény, többen viszont arra gondolnak, hogy a házassági válsága miatt hanyagolja a karrierjét az énekesnő - írta a Mirror. 

Külön élnek, sok volt a vita

Az első pletykák akkor indultak, amikor kiszivárgott, Jennifer Lopez már új ingatlanokat nézeget férje, Affleck nélkül, akivel állítólag már külön is költöztek egymástól. Az énekesnőt Los Angeles-i riporterek vették észre, amikor Beverly Hillsben nézett meg pár házat régi producertársa, Elaine Goldsmith-Thomas társaságában. A pár egyik közeli ismerőse nemrég úgy nyilatkozott, hogy Lopez és Affleck egyre többet veszekednek, ráadásul amíg a férfi Los Angelesben forgat, addig Lopez New Yorkban dolgozik, ez az, ami sok konfliktust eredményez köztük az utóbbi időben.

A könyvelő című film második részének forgatásán Affleck igyekezett elbújni a kíváncsi lesifotósok elől, de nem sikerült: a színész megpróbált gyorsan beszállni az autójába, látszódott rajta, hogy nagyon feszült, valamint szemmel láthatóan nem viseli már a jegygyűrűjét. Habár megpróbálta eltakarni a kezeit, a fotó sok mindent elárult. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről