Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország

Képtelenség követni L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatát

Dárdai Blanka és L.L. Junior
Dárdai Blanka és L.L. Junior épp együtt
Fotó: Instagram/L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior és Dárdai Blanka újabb fotóval lepte meg a követőiket, úgy tűnik, újra együtt vannak a "végleges" szakítás után.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka két éve alkotnak egy párt, azonban számtalanszor szakítottak közben, már nem is lehet követni az aktuális kapcsolati státuszukat. Nagyjából egy hónapja még arról számoltunk be, hogy végleg szétmehettek, újabb fotóik viszont arra utalnak, hogy azóta megint kibékültek. 

A Redditre már korábban kikerült róluk egy közös kép, amiből ugyanerre lehetett következtetni, a minap pedig mind L.L. Junior, mind Dárdai Blanka Instagram-sztorijában feltűnt egy fotó, amely az énekesnő fellépésén készült. Nézze meg!

L.L. Junior és Dárdai Blanka együtt mosolyognak új fotójukon:

Dárdai Blanka, L.L. Junior
Fotó: Instagram/L.L. Junior

Mi történt az Ázsia Expressz forgatásán?

Májusban még arról szóltak a hírek, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka már az Instagramon sem követik egymást, nem is mutatkoznak egymás társaságában – a pletykák szerint az Ázsia Expressz tette végleg tönkre a kapcsolatukat.

A rapper és a barátnője ugyanis a többi párnál később, rejtélyes körülmények között csatlakozott az Ázsia Expressz Fülöp-szigeteki és tajvani forgatásához, hazatérésük után azonban szinte egyből szétmentek. Erről akkor egyikük sem nyilatkozott, a Bors például hiába kereste mindkét felet – a lap azonban úgy tudta, féltékenység állt a szakítás hátterében.

Dárdai Blankát megváltoztatta Ázsia

Dárdai Blanka korábban csak arról írt, hogy mennyire megváltoztatta a forgatás, az Ázsiában látott szegénység – amiről például a reality egy másik idei versenyzője, Krausz Gábor is beszámolt.

Olyan hála van bennem Ázsia óta!

Ez a fajta bőség, az otthon kényelme, annyira, de annyira hiányzott, hogy az hihetetlen. Azzal soha nem volt gond, hogy az apró dolgokért is hálás tudjak lenni, de Ázsia óta rájöttem, hogy ezek nem apró dolgok. Ez a minden! Az ember csak k*rvára telhetetlen. Mindenem megvan, ami a boldog élethez szükséges. Gazdag vagyok! Van mindennap mit ennem, innom, és van ágyam. Köszönöm! És ez nem elcsépelt gondolat. Amióta hazajöttem, sok pillanatnál megállok. Szeretem, ahogy változok és ülepednek bennem dolgok. Ezért jó élni!" – írta a hazatéréskor Dárdai Blanka.

Más kérdés, hogy az énekesnő a hazai viszonyokhoz képest is jól élt eddig, hisz L.L. Junior elképesztő luxusban tartotta, feltűnően szórta a pénzt akkor is, amikor épp vissza akarta szerezni a nőt

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről