Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Tanyára kerültek, vasvillát ragadtak a Magyarország Szépe döntősei - fotók

Vágólapra másolva!
Újabb fotók jelentek meg a Magyarország Szépe döntőseiről, akik különleges feladatot kaptak.
Vágólapra másolva!

A Miss World Hungary, vagyis a Magyarország Szépe Instagram-oldalán megjelent egy lapozható bejegyzés, amelynek alapján a szépségverseny tizenhat döntőse szokatlan feladatot kapott: "Versenyzőink ma izgalmas küldetéseken vehettek részt, melyről bővebben a jövő szombati felvezető műsorban láthattok részleteket a Duna TV képernyőjén" – olvasható a bejegyzésben.

A frissen közzétett fotókon a lányok egy része vasvillával a kezében, illetve gumicsizmában és anorákban látható, a középső kép pedig arról tanúskodik, hogy megfordultak a pécselyi Balogh pincészetben – de hogy ott milyen feladatuk volt, az egyelőre rejtély. Nézze meg a bejegyzést!

Titokzatos poszt a Miss World Hungary Instagram-oldaláról:

Tizenhatan vannak versenyben

Mint írtuk, kedden a balatonfüredi Aura Hotelben megkezdődött a Magyarország Szépe felkészítő tábora. Az első két napon lezajlott négy alverseny: a Miss Fashion, a Miss Sport, a Miss Talent és a Miss Natural Beauty, amelyeket Cseh Jázmin, Haszonics Dóra, Hamikus Renáta és Szivos Dalma Rebeka nyertek.

Rajtuk kívül versenyben van még Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Pirlot Rachel és Vajda Mercédesz, így állt össze a döntő tizenhatos mezőnye.

A tét hatalmas, hisz a tévés finálé győztese a dicsőség mellett lehetőséget kap arra, hogy egy éven keresztül viselje a Magyarország Szépe címet, és képviselje hazánkat a nemzetközi világdöntőn – így rendkívül fontos, hogy a győztes jó kommunikáljon angol nyelven is, és magabiztosan tudja bemutatni az általa választott és támogatott jószolgálati ügyet. 

A Miss World 73 éve a világ egyik legismertebb és legnívósabb szépségversenye. A legutóbbi, 71. nemzetközi finálét az indiai Mumbaiban tartották, ahol a cseh szépségkirálynőt, Krystyna Pyszkovát választották a világ legszebb nőjévé, az első udvarhölgye pedig Yasmina Zaytoun lett Libanonból. Magyarországot a gyönyörű Hacsi Boglárka képviselte, aki felejthetetlen élményekkel gazdagodott, és nagyon szép eredményt ért el a sport és a talent alversenyeken.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről