Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Óriási meglepetés: kiderült, kik lesznek a Megasztár műsorvezetői

Vágólapra másolva!
Vége a várakozásnak, a TV2 leleplezte a visszatérő tehetségkutató műsorvezetőit.
Vágólapra másolva!

Tilla az Instagram-oldalán közölte, hogy idén Ördög Nórával vezeti majd a Megasztárt. "Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztárt Ördög Nóra!  Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort!" - írta oldalán a TV2 sztárja, a videóban pedig a műsorvezetőtársa is megszólalt.

"Én egy titkos összetevője voltam ennek a dolognak, mert Tilláról mindenki tudta, egyértelműen. A Megasztár az összefonódik a te neveddel"– mondta a társát ölelgetve Ördög Nóra.

Már a zsűri névsora is nyilvános

Számos találgatás napvilágot látott az elmúlt hetekben arról, hogy kik zsűriznek majd az idén visszatérő Megasztárban. A tehetségkutató zsűrije, ahogy azt már a nézők megszokhatták, ötfős lesz, tagjai pedig a jelenkori zenei élet csillagai, akik megszámlálhatatlan teltházas nagykoncertet adtak, arany- és platinalemezek, valamint díjak sorát zsebelték be az évek során.

2024-ben a Megasztár legendája újraéled, mi pedig arra törekedtünk, hogy a lehető legrátermettebb, legméltóbb zsűrit ültessük egy asztalhoz.

Úgy vélem, erre az ötfős csapatra igazán büszkék lehetünk. Nagy várakozással tekintünk a Megasztárra, amiben a zsűrinek kulcsszerepe van" - nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. A közös munka pedig már el is kezdődött.

A Megasztár zsűrije
Fotó: TV2

Vastag Csaba is munkát kapott a Megasztárban

Mint írtuk, Vastag Csaba az Instagramon jelezte, hogy nagyon büszke a TV2-n tizenkét év után visszatérő Megasztárra, a bejegyzéséből azonban még nem derült ki, hogy pontosan milyen szerepe van/volt a műsor újraindulásában – hiszen a korábban bejelentett öttagú zsűriben nincs benne.

A zsűritagok már korábban nyilatkoztak arról, hogy mit várnak az új évadtól, most pedig a műsoron tanácsadóként dolgozó Vastag Csaba beszélt a szerepéről, miközben arra a kérdésre válaszolt, hogy miben lesz új a mostani Megasztár: "Tudom, hogy miben lesz más, de nem mondhatom meg. Az a helyzet, hogy pár dolgot nyilván el lehet mondani, de azt szeretnénk, ha meglepetések is érnék a kedves nézőket. 

Merőben más lesz egyébként, mint eddig, hiszen nyilván hallgattunk az idők szavára.

A zsűri összetételére csak annyit reflektálnék, hogy amikor elkezdtem megírni annak idején, még jó pár hónappal ezelőtt, hogy milyen legyen az új Megasztár, akkor az első lap első sora azzal kezdődött, hogy »Rúzsa Magdi«. Ő volt az első, akit felírtam. Az, hogy most ez hogyan alakult, és miért kezdtük el, és hogyan hoztuk vissza, az egy nagyon hosszú történet... A műsor újraálmodásában, újjászületésében vagyok szereplő lényegében" – magyarázta a Mokkában. 

Hatalmas a nyeremény

A Megasztár győztesének nyereménye valóban sorsfordító: 40 millió forint, egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videóklip. 

A TV2 Play-en hamarosan exkluzív interjúk lesznek láthatóak a Megasztár zsűritagjaival, de már most visszanézhetőek a korábbi évadok versenyzőinek emlékezetes produkciói!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről