Ócska, igénytelen, kínos: durva kritikákat kapott Opitz Barbi a legújabb videója miatt

Vágólapra másolva!
Az énekesnő ismét mellényúlt a legújabb bejegyzésével, durván támadják a viselkedése miatt.
Vágólapra másolva!

Szinte ki sem látszik a botrányokból Opitz Barbi, akit hol illetlen viselkedése, hol viharos kapcsolata miatt támadnak a követői. Azok, akik zenéje miatt kedvelték, teljesen kiábrándultak belőle, hiszen az elmúlt időben semmilyen szakmai produktumot nem tett le az asztalra, folyton csak botrányaival hívja fel magára a figyelmet.

opitz
Egyre merészebb felvételeket oszt meg magáról Opitz Barbi, sokan nem nézik ezt jó szemmel
Fotó: Opitz Barbara/Instagram 

Se veled, se nélküled kapcsolatát az állítólag erőszakos barátjával sem lehet követni, hiszen ha összevesznek, akkor Opitz magából kikelve közszemlére teszi a vitát, és mindennek elhordja Serleg Albertet, amiről már a fiatal férfi is megszólalt korábban, és elmondta, barátnője túlreagálja a veszekedéseiket. Az énekesnőtől rengetegen elfordultak az elmúlt években, főleg a kapcsolata miatt, de őt ez sem motiválja a változásra. Sőt, az utóbbi időben inkább kihívó és illetlen viselkedésével vívja ki az emberek haragját, akik nem értik, mi történt a fiatal énekesnővel, és miért nem tanul a hibáiból.

Mostanában egyre többször mutogatja magát sokat láttatni engedő ruhákban, viszont a zenével szinte egyáltalán nem foglalkozik, ami miatt sok szemrehányást kap a követőitől is. Azonban a legutóbbi videója miatt még sosem látott népharag zúdult Opitz Barbira, aki egy játszótéren, gyerekek és szülők szeme láttára viselkedett kifogásolható módon, amin sokan megdöbbentek.

Igényes játszótérhasználat… Háttérben meg hintáznak a gyerekek, miközben vonaglik

 - tette közzé egy felhasználó Opitz legújabb TikTok-bejegyzését egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban.

Ez nagyon kínos

 - vélekedett egy másik felhasználó a videó láttán, de özönlöttek a durva kritikák az énekesnő viselkedéséről.

"Annyira igénytelen szegény" - írta egy másik kommentelő.

Annyira elhiszi magáról, de közben egy szakadt, ócska riherongy!

 - fogalmazta meg a durva kritikát Opitz Barbiról valaki, aki felháborodott a látottakon, hiszen többen is azt tartották elfogadhatatlannak, hogy egy gyerekeknek szánt játékra ülve, hiányos öltözetben kellette magát, miközben valaki videózta őt, és egyáltalán nem zavarta, hogy eközben kisgyerekek látják, és megdöbbent szülők nézik őt.

Opitz ezidáig sem reagált a kritikákra, ahogy korábban sem, hiszen egyáltalán nem érdekli mások véleménye, ezt botrányos kapcsolata is jól mutatja, hiszen saját családjával is megromlott a kapcsolata Serleg Albert miatt, és ez sem zavarja.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről