Pimasz módon üzent a kiábrándult hallgatóinak Rihanna - képek

Rihanna
Rihanna
Vágólapra másolva!
Rihanna régóta nem jelentkezett új albummal, semmilyen zenei produktumot nem tett le az asztalra az elmúlt években, az énekesnő rajongói ezt nehezményezik.
Vágólapra másolva!

Rihanna most rendkívül szokatlan és bunkó módot választott arra, hogy üzenjen rajongóinak az új albumával kapcsolatban, amit folyton számonkérnek rajta a közösségi médiában. A követők nem adják fel, folyton követelik tőle az új dalokat, mert unják, hogy folyton csak a saját termékeit reklámozza a közösségi oldalain. Az énekesnő jó pár éve nem adott ki sem új dalt, sem új albumot, ehelyett szépségápolási termékeket és fehérneműket dobott a piacra, amivel még gazdagabb lett, mint korábban. Így mindenkinek nyilvánvaló, hogy emiatt nem érdekli már a zene, és nem is töri magát azért, hogy ez megváltozzon. 

Ezenkívül a családalapítás is közbeszólt a zenei karrierjének, amivel már előtte sem foglalkozott jó ideje, hiszen nyolc évvel ezelőtt jelent meg az utolsó albuma. Rihanna 2021-ben romantikus viszonba kezdett a rapperrel, A$AP Rockyval, akivel 2022 január végén jelentették be, hogy első közös gyereküket várják. Ezt várandós fotókkal adta a nyilvánosság tudtára, majd nagy titokban, májusban adott életet első kisfiának, RZA Athelston Mayers.

Rihanna
Nagyon unják Rihanna követői, hogy csak reklámokat oszt meg folyton a közösségi oldalán
Fotó: Instagram/Rihanna / Instagram/Rihanna

Szinte még meg sem született a kisfiú, amikor kiderült, hogy Rihanna ismét terhes, amit szintén nagyon stílusosan jelentett be. Rihanna hosszú idő után a 2023-as Super Bowl félidei show-jában lépett fel, ahol már hatalmas terhes hassal jelent meg egy piros színű kezeslábasban. Rihanna és A$AP Rocky a második gyereküknek a Riot Rose Mayers nevet adták, aki 2023 augusztusában születtet meg.

Így nem meglepő, hogy két kisgyerekkel nem most tervezi a visszatérést a show-bizniszbe, azonban rengeteg kritikát kap emiatt, főleg a saját márkás hirdetései alatt háborognak az énekesnő egykori hallgatói, akik követelik az új zenét, vagy legalább azt, hogy ne csak reklámokat tegyen közzé számukra.

Kíváncsi vagyok, észreveszi-e a kommentelőket, akik az új albumot várják! Mozdítsd meg a s.gged és irány a stúdió! Nyolc év egy nagylemez nélkül? 

- írta korábban egy követője felháborodottan, de nagyon sok hasonló véleményt kap az utóbbi időben, hiszen egyre türelmetlenebbek az emberek.

Úgy tűnik, hogy Rihanna olvassa a hozzászólásokat és tisztában van a követelésekkel, viszont még csak most reagált ezekre, elég szokatlan módon. A 36 éves énekesnő a pólóján küldött a minap egy üzenetet, ami elég egyértelmű választ adott a háborgó közönségnek, hiszen a felsőn az "I'am retired" felirat díszeleg, ami annyit tesz: 

Nyugdíjba vonultam! 

- áll a pólón hatalmas betűkkel.

Nem tudni, mennyire szánta komolynak ezt az üzenetet, mindenesetre elég váratlan és pimasz reakció tőle, de lehet csak egy goromba viccnek szánta, viszont egyelőre nem tudni, milyen tervei vannak zeneileg, egyáltalán nem beszélt róla. Az új képei alatt azoban nemcsak a bunkó üzenet miatt találgatnak a követők, hanem az is gyanús egyeseknek, hogy újra várandós lehet az énekesnő, mivel feltűnően takargatja hasát a táskájával - írja a Just Jared.

A képek között lapozhat:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről