Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Schobert Norbi hatalmas meglepetéssel készült Rubint Réka születésnapjára

Vágólapra másolva!
Rubint Réka könnyekig hatódott, amikor megtudta, milyen meglepetéssel készült neki a férje, Schobert Norbi.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka tegnap ünnepelte a 46. születésnapját, aminek alkalmából Schobert Norbi "elrabolta" őt, és egy titokzatos romantikus utazásra vitte. A fitnesz lady teljesen elérzékenyült, amikor megtudta, mit szervezett neki a férje. Az edző a Borsnak utólag elárulta, hogyan szervezte meg, és titkolta el a meglepetésutazást Rubint Réka elől, aki az utolsó pillanatig, egészen az érkezésig nem sejtett semmit, abból, hogy hol is töltik a következő 5 napot:

"Réka már két hónapja tudta, hogy a születésnapja tájékán el fogunk utazni, azt viszont senkiből nem tudta kiszedni, hogy hova is viszem. Egy nappal az indulás előtt annyit közöltem vele, hogy csomagoljon be öt váltás nyári ruhát, ugyanennyi sportcuccot és a tűsarkú cipőit hagyja otthon. 

Amikor elindultunk, még akkor sem mondtam meg neki, hogy hová tartunk. Tulajdonképpen végig hülyítettem szegényt, csak akkor esett le neki, hogy Rovinjba jöttünk, amikor meglátta a várostáblát. 

Mindketten nagyon szeretjük ezt a tengerparti városkát, és sikerült egy nagyon szép kis hotelt találnom, ahová majd el fogjuk hozni a táborozókat is" - mondta a lapnak.

Rubint Réka sírt örömében

Felesége nyilvánosan, a közösségi oldalán mondott köszönetet a jól sikerült születésnapi meglepetésért. "Meglepett. Megsiratott. Köszönöm Istenem az életemet! Aki közelről ismer, az ismeri az utamat. Rögös volt, főként az elmúlt 2 év! De minden egyes pillanatáért hálás vagyok! Több, jobb és bölcsebb lettem általa. Megtanultam tisztelni, szeretni, elfogadni mindent és mindenkit! És talán, ami a legfontosabb: megtanultam egy picit lelassítani Önmagam" - írta, majd később egy újabb poszttal jelentkezett.

"Jöhet a következő 46!  Csodálatos volt az elmúlt időszak , minden nehézségével együtt! Egyet megtanultam! Még jobban értékelni mindent és mindenkit … az egészséget … a családot … a barátokat és a pillanatot … Egyet ne feledjetek! A csoda ott van bennetek! A csoda ott van bennünk!
Ragyogjatok és legyetek büszkék a fényetekre, ami az egyediségetekből ered! Szeretlek Titeket!" - írta a legújabb, lapozható bejegyzésében.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről