Majdnem meghalt, súlyos autóbalesetéről mesélt a Sztárban Sztár leszek! sztárja

Sebestyén Katja
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár leszek! sztárja a kórházból tartott haza, mikor súlyos autóbalesetet szenvedett, az autója összetört, és az árokban kötött ki.
Vágólapra másolva!

Sebestyén Katját a 2019-es Sztárban Sztár leszek!-ben ismerhette meg a közönség, mely a tehetségkutató első évada volt, az énekesnő ekkor Tóth Gabi csapatát erősítette.

Az énekesnő nemrég számolt be a közösségi oldalán arról, hogy autóbalesetet szenvedett, és csak a szerencsén múlott, hogy élve megúszta. Autója az árokba sodródott, és egyedül a biztonsági övnek köszönheti, hogy életben van. 

"Napközben Debrecenben voltam kardiológiai vizsgálaton, mert picit rendetlenkedni kezdett mostanában a szívem, szerencsére nem komoly, de ha nem vigyázok, akkor a későbbiekben még lehet komolyabb baj... 

Kórházból jövet már majdnem hazaértem, amikor jött a baleset és az árokban kötöttem ki, de azt se tudom, hogy hogyan történhetett.

 Az biztos, hogy a biztonsági övnek köszönhetem azt, hogy nem lett komolyabb baj, sajnos fáj még a tüdőm és a vállam, ahol be voltam kötve. Az öv alját a hasam alá tettem, így a picinek nem lett baja! Így legalább nem csapódtam mindenhová a kocsin belül, mert az öv teljesen az üléshez fixált engem" - írta Sebestyén Katja, aki ma már jobban van, viszont még mindig elképesztő fájdalmai vannak. 

A körülményekhez képest jól vagyok, bár mindenem fáj. 

Ha tüsszögök vagy köhögök, akkor annyira, hogy majdnem bepisilek. Egy teljesen egyenes útszakaszon haladtam a szabályokat betartva, amikor valami hirtelen elvitte az autó elejét jobbra. Hogy az egy vízátfolyás volt, netán olajfolt, azt nem tudom, de hiába próbáltam ellenkormányozni, a kocsi sodródni kezdett, majd kétszer átfordult a tengelye körül és az árokban kötött ki. A legnagyobb mázli, hogy be voltam kötve, mindenkinek üzenem, hogy kösse be a biztonsági övét, még akkor is, ha várandós. 

A baleset után tíz másodpercig kiabáltam segítségért, de szerencsére a mögöttem jövő autós azonnal hívta a mentőket, rendőröket és a tűzoltókat, akikkel azt is közölte, hogy terhes vagyok. 

A tűzoltók végül kitörték a szélvédőt és szétvágták az autót, hogy kiszabadulhassak, attól tartottak ugyanis, hogy ha nem így teszik, tovább fordul velem az autó. Furcsa, de egyáltalán nem féltem, még viccelődtem is valamit a mentősökkel" - részletezte.

Balesete napján spirituális élményben volt része, és fontos üzenetet kapott a túlvilágról.

A kardiológiai vizsgálat előtt sokat gondoltam édesapámra, akinek komoly szívproblémái voltak.

 Majd megnyugodtam, mert ugyan az orvos mondta, hogy hall valamilyen szívzörejt és vérhígítót is kéne szednem, komoly szívproblémám nincs. A kardiológián a 9199-es volt a behívószámom, a baleset előtt pedig szintén édesapámra gondoltam a volánnál. Később a traumatológián ugyanazt a 9199-es számot kaptam, még rá is kérdeztem, hogy ez hogyan lehetséges. Azt mondták, nincs összefüggésben a napközben kapott számommal, egész egyszerűen ezt dobta a gép. Elképedtem! Később utánanéztem, és megtudtam, hogy a számmisztikában a 9-es egy angyali szám, az új életet, új lehetőséget jelöli" - magyarázta a Borsnak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről