Máris megvan Sydney van den Bosch következő esküvőjének dátuma

Vágólapra másolva!
A Szerencsekerék háziasszonya tavaly szakított a focista férjével, Egerszegi Tamással, de máris megvan a következő esküvőjének dátuma.
Vágólapra másolva!

Nem sokat bánkódott válását követően Sydney van den Bosch, aki tavaly ősszel árulta el, hogy elválnak Egerszegi Tamással. Nem sokan lepődtek meg a bejelentésen, ugyanis régóta többen is gyanakodtak rá, hogy megromlott a házasságuk, de ők ezt folyton cáfolták. A Szerencsekerék szerencselánya elárulta később, hogy igazak voltak a híresztelések, sokkal előbb szakítottak, minthogy ők ezt tavaly nyáron elárulták volna. Hét év együttélés után mégis úgy látták jónak, ha vége a viszonyuknak, mivel nagyon sok időt kellett külön tölteniük a különböző életvitelük miatt. Azóta nemcsak a modellre, hanem volt férjére is rátalált a boldogság, nemrég megmutatta új barátnőjét a közösségi oldalán is.

Sydney van den Bosch-t most az újabb esküvőjéről  kérdezték, ugyanis új párja, Beni év elején megkérte a modell kezét, amikor együtt Balira utaztak. Nem vártak túl sokat az esküvő szervezésével, sőt, már a biztos dátum is megvan.

Jegyben járunk, és vészesen közeleg a közös nagy napunk, már a dátumot is kitűztük.

Nagyon hasonlítunk egymásra kívülről-belülről. Az elején gyorsan közel hozott minket egymáshoz az, hogy ennyire hasonló az érdeklődési körünk, és a legtöbb kérdésben ugyanúgy gondolkodunk. Többször is előfordult, hogy a kapcsolatunk kezdetekor megkérdezték tőlünk a barátok, hogy testvérek vagyunk-e, hiszen ugyanolyan kék a szemünk, és a vonásaink is hasonlóak. Úgy érzem, megtaláltam a másik felem" – áradozott a modell a hot!-nak.

A TV2 sztárja és a vőlegénye most ismét Spanyolországban nyaraltak, ide utaztak először együtt, amikor összejöttek. "Apukám nővére 15 éve kint él Spanyolországban, őt látogattuk meg. 

A családunk holland ága több országban, a világ minden táján fellelhető, többek között Spanyolországban is.

A külföldi rokonaink nagyon szeretik Magyarországot, eddig mindig ők jöttek, és én voltam az idegenvezetőjük, de most fordult a kocka! Kicsit a megszokások rabja vagyok, szeretem a jól bevált helyeket, pláne úgy, hogy nem állt sok idő a rendelkezésünkre, hiszen összesen négy napot töltöttünk volna ott, viszont a reptéren történt kavarodás miatt végül mindössze két teljes napot voltunk távol az otthonunktól" - árulta el a modell.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!