Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Szabó Zsófi dekoltázsától még inkább felforr a levegő

Vágólapra másolva!
Elképesztően jól néz ki legújabb fotóján a TV2 sztárja.
Vágólapra másolva!

Újabb képén is elképesztően jól néz ki Szabó Zsófi, aki mostanában főként a dekoltázsát hangsúlyozza az öltözködéskor. Legutóbb a Szerencsekerékben mutatta meg magát, a látványt a műsorvezető, Kasza Tibi sem hagyta szó nélkül. A kerék fogatásnál többször is meg kellett igazítania a mélyen dekoltált ruháját, nehogy kiessenek belőle a mellei. Videón is megnézheti a jelenetet!

Visszatért a TV2-höz, sok feladat várta

A színésznő és műsorvezető a Mokka műsorvezetőjeként tért vissza anyacsatornájához, a TV2-höz, ahol számos új lehetőséget is kapott a reggeli műsoron kívül. Elsősorban a legújabb csatornájuk, a TV2 Klub nagyköveteként vannak feladatai, ahol máris kapott egy újabb műsort, Ördög Nóra egykori sikerműsorát, az Újratervezést, melyben nehéz helyzetben lévő családokon segíthet. Szabóhoz csatlakozik a műsorban Szabó András Csuti, és Stohl András is, akik szintén azon lesznek, hogy minél hamarabb felújítsák a kiválasztott otthonokat.

Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés, ezúttal a TV2 Klubon, ahol a csatorna nagyköveteként, egy ilyen nemes projekttel segíthetem a nehéz sorsú, kilátástalan helyzetben élő családokat,

akiknek otthonait varázsoljuk újjá Stohl Andrással és Csutival. Már nagyon várom!" - számolt be a közösségi oldalán a remek lehetőségről.

Bár sokan úgy gondolják, hogy karrierista, nemrég tisztázta, hogy számára mi a legfontosabb az életében. Szabó Zsófi a tévés munkája mellett komolyabban modellkedik is, így nagy erőfeszítéseket kell tennie azért, hogy magánéletét és karrierjét is összehangolja. Kijelentette, hogy elsősorban édesanyaként határozza meg magát, és a legfontosabb számára hatéves kisfia, Mendel, és az, hogy ő kiegyensúlyozott legyen, megfelelő nevelést kapjon.

Lehet, hogy ez nem látszik a külvilág számára, de én elsősorban anya vagyok, és az életemet, a munkáimat a fiam köré szervezem. Hogy ő is azt érezhesse: én mindig itt vagyok neki

-  mondta korábban Szabó Zsófi, aki igyekszik követni édesanyja példáját, viszont ő nem lett főállású édesanya, hanem dolgozik is a gyereknevelés mellett, ami sokszor nagy fejtörést okoz számára, főleg, hogy modellmunkái miatt gyakran el is kell utaznia.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről