Így nézne ki Szoboszlai Dominik A Bridgerton család jóképű hódítójaként

Szoboszlai Dominik
szo
Vágólapra másolva!
Nagyon úgy tűnik, hogy a fiatal focista egy másik kor Angliájában is megállná a helyét.
Vágólapra másolva!

Mostanság leginkább Liverpool mezben látható a magyar foci aktuális legnagyobb sztárja, de egy másik kor Angliájában is megállná a helyét Szoboszlai Dominik. 

Hogy nézne ki a Bridgerton szereplőjeként Szoboszlai Dominik?

A Bors játszott el azzal a gondolattal, hogy vajon hogy nézne ki a magyar sztár az egyik legnépszerűbb sorozat szereplőjeként. A lap szerint abban a világban is Szoboszlai Dominik szerelmi élete szolgáltatná az egyik legérdekesebb pletykaalapot. Hiszen egy helyes, sportos férfi és a hódításai mindig izgalmas történeteket ígérnek,

De nemcsak ezért lenne tökéletes Bridgerton szívtipró Szoboszlai Dominik: mint kiderült, nagyon jól állnának neki az akkori ruhadarabok és környezet, egy pillanatig sem lógna ki a sorozatból.

@borsonline Bridgerton sztárhíradó: erről pletykálnak most az úri körökben! Lady Whistledown alaposan felforgatta az állóvizet, ugyanis Lord Szoboszlai és Miss Buzsik kapcsolatáról is lerántotta leplet, illetve a bajai vikomtot, Lord Caversacciót is a tollára vette. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #sztárhíradó #bridgerton #ladywhistledown #szoboszlai #szoboszlaidominik #buzsikborka #aurelio #lord #ladies #vargamiklósjoe #news #breaking #breakingnews ♬ eredeti hang – Bors - Bors

Elképesztő rekordokat dönt a sorozat új évada

Mint írtuk, több erotikával, a klasszikustól eltérő romantikus hősnővel és barátokból lett szerelmesek történetével tért vissza a Netflix legnézettebb angol nyelvű sorozata, a Bridgerton család harmadik évada pedig elképesztő nézettségi rekordokat dönt. A sorozat a teljes májust megnyerte a platformon: az előfizetők 2,3 milliárd percet nézték eddig a legújabb epizódokat.

A Bridgerton család: a nézők már pontosan tudják, mire számíthatnak

Az első két évad után már minden néző pontosan tudja, mit várhat a népszerű sorozattól, a Bridgertontól: a fiú és a lány megismerkedik (egyikük az illusztris arisztokrata család tagja), majd a pletykálkodó társaság, a királynő, a versengő udvarlók és a folyton-folyvást szervezkedő anyák ellenére egymásba szeretnek az 1810-as évek Mayfairének XXI. századi változatában. 

A receptet a Regé-Jean Page-dzsel és Phoebe Dynevorral fémjelzett első évad alkotta meg, amely a Z és alfa generáció számára akarta újraértelmezni a fűzőszaggató romantika műfaját. Éppen ezért a történetvezetésnél sokkal érdekesebb volt, hogy Hastings hercege hogyan fest régenskori ruházatban – vagy még inkább anélkül. A pandémia okozta karanténban megcsömörlött nézők boldogan merültek el a György-kori pompában, a fülledt erotikában és a feszült családi viszonyokban - írja a Magyar Nemzet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről