Kigyulladt Taylor Swift lakása - videó

Taylor Swift
Taylor Swift a színpadon
Fotó: JEFF PACHOUD / AFP
Vágólapra másolva!
Tűz keletkezett Taylor Swift konyhájában, amit az énekesnő maga oltott el. Nézze meg videón, hogy mi történt!
Vágólapra másolva!

Érdekes videó látott napvilágot Taylor Swiftről, egy másik énekesnő, Gracie Abrams felvételén ugyanis az látszik, hogy a világsztár eloltott egy konyhai tüzet – bár láthatóan nehezen boldogult a poroltóval. 

"Az egész dal megírása hajnali kettőtől reggel hatig az egyik legszórakoztatóbb dolog volt az életemben. Taylor Swift, most már tudjuk, hogyan kell használni a tűzoltó készüléket. Szeretlek" – írta Gracie Abrams lapozható Instagram-bejegyzéséhez, amelyben a második videón látszik a tűzoltás. Nézze meg!

Így olt tüzet Taylor Swift:

Az eset egyébként Taylor Swift New York-i apartmanjában, egy 50 millió dolláros tribecai ingatlanban történt a hét elején, amikor az énekesnő már beszélt róla – a videó azonban csak most került ki az internetre.

Mire készülnek Lady Gagával?

Taylor Swift nemcsak Gracie Abramsszel, de Lady Gagával is készülhet valamire, legalábbis több jel utalt erre korábban. Lady Gaga először Taylor Swift egyik számával cáfolta a pletykát, hogy terhes lenne, majd a videójához Taylor Swift is hozzászólt, megvédte terhesnek nézett kolléganőjét. "Egyetérthetünk abban, hogy egy nő testére megjegyzéseket tenni tolakodó és felelőtlen dolog. Gaga nem tartozik senkinek magyarázattal, ahogy egyetlen nő sem" – írta.

Lady Gaga egyébként épp a hetedik albumán, az egyelőre csak LG7-ként emlegetett anyagon dolgozik, elképzelhető, hogy azon Taylor Swiftnek is lesz némi szerepe.

Nemrég földrengést okozott

Taylor Swift közben azzal került be legutóbb a hírekbe, hogy edinburghi koncertjein szó szerint megremegett a föld, a fellépése ugyanis földrengést okozott. A sokszoros Grammy-díjas popsztár a The Eras Tour nevű világturnéjának 17 fellépésből álló nagy-britanniai koncertsorozatát három stadionkoncerttel kezdte a skót fővárosban, ahol a rezgéseket észlelték. 

A brit földtani intézet (British Geological Survey, BGS) beszámolója szerint a Murrayfield stadionban megtartott koncertek "immár tudományosan is földrengetőnek számítanak", mivel a zene, valamint a több tízezer rajongó tánca és nem egyszer percekig tartó ovációja a stadiontól hat kilométer távolságra is műszeresen jól észlelhető földmozgásokat okozott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről