Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Együtt lehet az Ázsia Expressz egykori győztesének exbarátja és a volt pornós realityszereplő - képek

Szlépka Armand, VV Moh
Vágólapra másolva!
Már régről ismeri egymást Szlépka Armand és az egykor online pornózásból élő VV Merci, akinek barátja pár éve kérte meg a kezét. Eddig mind a ketten komoly kapcsolatban voltak, de úgy tűnik, most mégis egymás mellett kötöttek ki, erről egy sejtelmes bejegyzést is közzétettek.
Vágólapra másolva!

Szlépka Armand sokáig Halastyák Fanni, azaz Nemazalány párja volt, kapcsolatuk nagyon erősnek tűnt, amikor két éve megnyerték az Ázsia Expresszt. Következő szereplésük a TV2 Párharc című műsorában volt, de a forgatások után hamarosan szakítottak egymással. Bár a szakítás nagyon megviselte a magyar énekesnőt, aki rengeteget fogyott is az elmúlt időszakban, azóta már túllépett a párkapcsolati kudarcon, és állítólag összejött egy volt realityszereplővel, Fenyvesi Barnával. Halastyák eddig csak nagyon visszafogottan beszélt az új szerelméről, azóta sem tudni, hogy mi van köztük, hiszen márciusban mutatott közös fotójuk óta nem mutatott újabbat.

Szlépka Armand, Nemazalány, Halastyák Fanni, Ázsia Expressz2022
Szlépka Armand és Halastyák Fanni nyerték meg az Ázsia Expressz 3. évadát, egy év múlva szakítottak
Fotó: TV2

Szlépka és Halastyák a Párharc tavalyi sajtóeseményén jelentette be a szakítást, bár a páros kapcsolata már korábban sem volt harmonikus, ez főleg az Ázsia Expresszben látszott - akkor Halastyák Fanni sokkal nehezebben vette az akadályokat, sokat veszekedett a látszólag lényegesen nyugodtabb barátjával. A sok súrlódás ellenre is nyerni tudtak, de a Párharc harmadik évadában már nem sikerült ezen felülkerekedniük, és azonnal kiestek a vetélkedőből.

Szlépka ezt követően a közösségi oldalán köszönte meg a támogatást, és arról beszélt, hogy még lehetnek együtt a képernyőn, de soha többé nem lesznek egy pár. A bejegyzésben megvédte exét, Halastyák Fannit, akiről azt írta, hogy nagyon jó ember, és ekkor megkérte a követőit, hogy ne bántsák őt.

Bár mindenki azt gondolta, hogy az énekesnő lépett tovább hamarabb, ez nem biztos, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy Szlépka egy régi ismerősével, az egykori valóságshow-szereplővel, VV Mercivel alkothat egy párt. Ugyanis a férfi a minap egy árulkodó bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amihez egy érdekes idézetet választott, ugyanis Pető Brúnó egyik dalszövegét írta a fotók mellé.

“A kapcsolatunk nekünk szól, nem pedig az embereknek” - Pető Brúnó

- írta a bejegyzéséhez Szlépka, aki az első fotón csak egyedül, majd a következőn már az egykor online pornózásból élő VV Mercivel látható félreérthetetlen helyzetben. Korábban VV Merci már jegyben járt, most nem tudni, hogy Szlépka miatt bontotta-e fel az eljegyzést, vagy az ő kapcsolata is zátonyra futott korábban. Bár sokan faggatják őket, hogy egy párt alkotnak-e, eddig egyikük sem válaszolt a követők kérdéseire.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről