Kinézete miatt támadják A Grace klinika sztárját, alig lehet felismerni - kép

Chyler Leigh
Vágólapra másolva!
A Grace klinika sztárja a húszas éveiben járt, mikor a sorozatot forgatta. A most 42 éves színésznő az elmúlt években sokan változott, követői alig ismerték őt fel, ennek pedig hangot is adtak legújabb fotója alatt.
Vágólapra másolva!

Chyler Leigh a harmadik évadban csatlakozott A Grace klinika stábjához. Ő alakította Dr. Lexie Greyt, Meredith húgát, akit bár a nézők eleine ellenszenvesnek tartottak, később ő lett az egyik kedvenc szereplőjük. Nem véletlenül okozott nagy meglepetést, (spoiler) mikor 2012-ben kiírták a karakterét a sorozatból, aki egy balesetben halt meg.

Leigh a húszas éveiben járt, mikor megismerhették őt a sorozatban a rajongók, ezért is sokkolta a színésznő nemrégiben megosztott fotója a követőit. Azóta több mint tíz év eltelt, a sztár pedig alaposan megöregedett, ezt pedig többen is szóvá tették neki az Instagram-oldalán, mikor az Alexet játszó Justin Chambersszel mutatott egy közös képet. 

Lexie, mi a franc történt veled? 

- kérdezte tőle egy hölgy, mire a színésznő rögtön válaszolt is. 

Hát, már nem járok a 20-as éveimben.

 Azonban 42 évesen a legboldogabb életet élem. Azért köszönöm a kérdést" - írta.

"Még mindig ragyogsz, annak ellenére, hogy teljesen másképp nézel ki" - jegyezte meg az egyik rajongója. 

Azonban akadtak olyanok is, akik Chyler Leigh védelmére keltek:

"Úgy öregszel, mint a jó bor" - fűzte hozzá valaki. 

Remélem 42 évesen olyan jól nézek ki mint te! 

- olvasható egy komment. 

 "Annyira lenyűgöző és csodálatos vagy, az emberek olyan furcsák és ellenszenvesek" - védte meg a színésznőt egy hölgy. 

Leigh már háromgyerekes édesanya, 2002. július 20-án feleségül ment Nathan West amerikai színészhez. Korábban feltűnt a Hetedik mennyország című sorozatban, de ismerősnek tűnhet a az Ügyvédek című sorozatból is.

Mi is az A Grace klinika?

A Grace klinika 2005-ben indult, lassan húsz év telt el a sorozat első részének premierje óta, de a nézők még mindig nem tudtak betelni vele, így a mai napig fut a sorozat, idén már a huszadik évadot készíti az ABC csatorna, és a Hulu streaming szolgáltató kínálatában érhető el.

A Grace klinika és az 1994-ben induló Vészhelyzet évadai között voltak átfedések is, ugyanis az előbbi 2005-ben indult, és az utóbbi 2009-ben ért véget a 15. évad után. Így utódja, A Grace klinika túltett elődjén az eddigi húsz évaddal, és nagyon úgy tűnik, hogy érkezik a 21. évad is, hiszen a nézők a mai napig rajonganak a kórházi drámáért. A legutóbbi évad a többihez képest azonban rövidebb, csak tízrészes volt a szokásos húsz epizód helyett, ugyanis hatással volt rá a tavalyi színész- és írósztrájk

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről