Súlyos rákbeteg a Baywatch egykori színésznője - képek

Eggert, Nicole, Nicoleggert,
Nicole Eggert a Baywatch-ban, Summer szerepében
Vágólapra másolva!
Teljesen elvesztette hosszú szőke hajkoronáját a Baywatch sztárja, Nicole Eggert, aki év elején árulta el, hogy súlyos daganatos megbetegedésben szenved.
Vágólapra másolva!

Nicole Eggert Summer Quinn karakterét alakította a Baywatch 44 epizódjában, hosszú szőke haja szinte a védjegyévé vált. A kilencvenes években, miután megkapta ikonikus szerepét úgy döntött, hogy mellimplantátumokat ültettet be magának, majd később ezt a döntését nagyon megbánta, ugyanis év elején közölték vele az orvosai, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála. Az 52 éves színésznő elmondása szerint az orvosok a betegség egy ritka típust állapítottak meg nála, és néhány héttel később még rosszabb hírt közöltek vele, ugyanis a betegség átterjedt a nyirokrendszerére is. 

Nicole Eggert jelenleg kemopterápiát kap, melynek hatásában nagyon bízik, viszont védjegyévé vált szőke hajkoronájától meg kellett szabaduljon, ugyanis a kezelés durva hajhullással jár. A Baywatch-sztár azért, hogy ezt a lélektépő folyamatot megelőzze úgy döntött, inkább saját magának borotválja le az egész fejét. Ezt videóra is rögzítette, melyben lánya, a 12 éves Keegan segítette súlyos beteg édesanyját.

Talán a gyógyulás nem is annyira arról szól, hogy megváltoztatjuk magunkat, hanem arról, hogy megengedjük magunknak, hogy azok legyünk, akik vagyunk

 -írta korábban a színésznő, aki nehéz döntést hozott a gyógyulása érdekében.

Nicole Eggert azóta sem növesztette vissza a haját, most újabb fotókat mutatott arról, hogy néz ki teljesen leborotvált hajjal, amit az utóbbi időben egyre hősiesebben visel. Az 52 éves színésznő gyakran beszámol a követőinek az Instagram-oldalán a betegségéről, annak alakulásáról, és saját tragédiája által is próbál segíteni a hozzá hasonló helyzetben lévőknek.

Nicole Eggert, eggert
Nicole Eggert friss fotókon mutatta meg, hogyan érzi magát fél évvel a súlyos diagnózisa után
Fotó: Nicole Eggert Instagram

Nicole Eggert azonban már betegségének hivatalos bejelentése előtt sem volt túl jó bőrben, az 51. születésnapján készült róla néhány lesifotó a garázsa takarítása közben, Los Angeles-i otthonánál.  A képek ledöbbentették az embereket, az egykor szexi színésznőt már akkor sem lehetett felismerni, és nem igazán hasonlított egykori önmagára, hiszen eléggé elhízott. 

Nicole, Eggert, NicoleEggert,
Nicole Eggert egy ideje súlyproblémákkal is küzdött
Fotó: Photo by Albert L. Ortega/Getty Images / Photo by Albert L. Ortega/Getty Images

Nem ő az egyetlen Baywatch-sztár, aki teljesen megváltozott az elmúlt évek alatt, egykori kolléganője, Yasmine Bleeth újabb fotói is sokkolják a sorozat rajongóit.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről