Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Lecsúszott nadrágban, bikiniben videózta magát Győzike lánya

Gáspár Virág
Vágólapra másolva!
90 ezer követője van az Instagramon, gyakran oszt meg magáról merészebb felvételeket a 22 éves lány.
Vágólapra másolva!

Gáspár Virágot már közel 90 ezren követik az Instagamon, ahol gyakran mutat képeket és videókat magáról és utazásairól. Egyik újabb, lapozható posztjában fürdőruhában mutatta meg magát - és az egyik videón feltűnik Gáspár Evelin is. A posztot itt tudja megnézni

Gáspár Bea és Gáspár Győző kisebb lánya, Gáspár Virág még a kétezres évek elején lett ismert. Közel 20 évvel ezelőtt lett belőle és testvéréből, Gáspár Evelinből a szülei nyilvános szereplései kapcsán celebgyerek, és bár mindig a nyilvánosság előtt élte az életét, mégis polgári foglalkozást választott magának. Érettségi utána a pszichológia és a textiltervezés is a tervei közt szerepelt, végül tavaly felvételt nyert egy francia iskolába, ahol szakácsnak tanul. 

Gáspárék lányának úgy tűnik, hogy megtetszett  a vendéglátás, ugyanis pár hónapja Budapest belvárosában, egy luxusétteremben dolgozott. Az exkluzív helyen egyébként több ismert ember is megfordult, többek között a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről