Melleit kitolva nézegette a delfineket Bódi Sylvi - fotó

Bódi Sylvi
Bódi Sylvi
Fotó: instagram.com/sylvibodi
Vágólapra másolva!
Az óceánon kajakozott az ismert modell, Tenerifén van táborban.
Vágólapra másolva!

Bódi Sylvi az utóbbi időben megdöbbentően merész, hol meztelen, hol fehérneműs fotókat tesz közzé a közösségi oldalain. Nemrég az ágyban pózolt tűzpiros melltartóban és egy hozzáillő, apró tangában, több szögből is megmutatta magát. A Farm VIP korábbi szereplője az év elején Balin járt, hosszabban időzött az indonéz szigeten, még szörfös tábort is tartott.

Most épp Tenerifén van szörfös táborban, egy nagyon szép botanikus kertben is járt. "Napokat tudtam volna itt eltölteni a különleges növények tanulmányozásával… Gyerekkoromban a nagyszüleim rendszeresen vittek a debreceni botanikus kertbe, számomra ez nagyon kedves emlék, kislányként nagyon sok növény nevét megtanította nekem a papám. Akármerre járok a világban, a botanikus kerteket sosem hagyom ki" - írta közösségi oldalán

A modell kajakozott is az óceánon, mint írta, delfineket is láttak. A poszt lapozható, nézze meg a képeit!

A Playboynak is vetkőzött

A modell korábban több férfimagazinnak levetkőzött, és naptárokon is megmutatta magát teljesen meztelenül. "Nem kritériumok alapján választok magamnak partnert, hanem az energiája fog meg valakinek. Szeretem, ha egy férfi határozott, magabiztos, intelligens és jó humorú. Vonzanak a rosszfiúk is, szeretem, ha egy férfinak »a szeme se áll jól«... Legyen érzéki, vad, szenvedélyes szerető! Gyengém, ha szép a kézfeje és érzéki szája van" – nyilatkozta Bódi Sylvi korábban arról, hogy milyen férfit tudna elképzelni maga mellett.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről