A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Curtis elmondta, miért nem találkoznak hetek óta Barnai Judittal

Curtis koncertjét is elhalasztották a hatalmas tét miatt
Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
Azt beszélik róla, hogy nincs jó állapotban, levert és a kapcsolata is megromlott. Most Curtis tisztázta, mi a helyzet.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Curtis barátnője, Barnai Judit kosárlabdázó hosszan panaszkodott június elején a közösségi oldalán arról, hogy nincs jól, majd pár héttel később is egy olyan posztot tett közzé, amely szintén szakításra utalt. Eddig egyikük sem nyilatkozott arról, hogy miként áll mostanában a kapcsolatuk, Barnai Judit azonban végre megszólalt.

Annyi mindent írnak rólunk, de nem foglalkozunk vele.

Atival mi már csak nevetünk az egészen" – mondta a Story magazinnak.

Most a TV2 Tények kereste meg a rappert, hogy mondja el, mi az oka annak, hogy eltűntek a közös posztok, miért írják róluk különféle internetes oldalakon, hogy szakítottak. 

"Jól vagyunk. Az történt, hogy Judy egy tévéműsorban szerepel, ezért nincsenek közös posztok, ezért nem lát minket senki együtt. Azt nem tagadom, hogy voltak hullámvölgyek, de melyik kapcsolatban nincsenek... Együtt vagyunk, nem szakítottunk" - közölte a rapper. Szerinte az, hogy rossz lelkiállapotban van, nem igaz - úgy véli, hogy csak a legutóbbi, "mély és szentimentális" dalszövege miatt érthették őt félre. A TV2 riportját itt tudja megnézni, alább pedig Barnai Judit friss posztja, aki valóban a Farm VIP-ban szerepel idén:

 A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!