A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Ryan Reynolds és Blake Lively lánya megtámadta Hugh Jackmant

Blake Lively, Ryan Reynolds, sztárok diétiá
Blake Lively, Ryan Reynolds felesége négygyerekes anyaként is elképesztő formában van
Vágólapra másolva!
Pár napja mutatták be a legújabb Marvel-alkotást, a Deadpool & Rozsomák című filmet. A Deadpoolt alakító Ryan Reynolds a film premier előtti vetítésén megosztotta, hogy kislánya megtámadta a Rozsomákot alakító Hugh Jackmant.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Magyarországon július 25-én mutatták be a mozikban a Marvel-moziverzum egyetlen idei mozifilmjét, a Deadpool & Rozsomák című alkotást. Ismét Ryan Reynolds ölti magára a szórakoztató, szabadszájú szuperhős jelmezét, ezúttal is új rendezőt kapott a folytatás: a Deadpool & Rozsomákot az a Shawn Levy rendezte, aki korábban olyan filmeken dolgozott, mint az Éjszaka a múzeumban és annak második része.

Hugh Jackman, aki először a 2000-es X-Men című filmben alakította Logant, azaz Rozsomákot, a legújabb Deadpool-filmben ismét a karmos szuperhőst alakítja. Bár már több mint két évtizede számtalan filmben játszotta a szerepet, Jackman még mindig tud újat mutatni.

Deadpool & Rozsomák
Deadpool & Rozsomák
Fotó: Fórum Hungary

Ryan Reynolds, és felesége, Blake Lively nemrég New Yorkban, a film premier előtti vetítésén jelentek meg, ahol a pár nem csak azt árulta el több hónap titkolózás után, hogyhogy hívják negyedik gyereküket, - kiderült, hogy az Olin névre esett a választásuk - hanem azt is megosztották, hogy több csemetéjük is feltűnik a legújabb Marvel-filmben. Betty például Hugh Jackmannel került konfliktusba: 

"Az én négyéves Bettyem feltétel nélkül szereti Hugh-t. Ezt pedig ha kell, erőszakkal is kifejezi. 

Megtámadta és megkarmolta őt

 - mesélte Reynolds. 

Azonban nem csak Betty, hanem a testvérei is megjelennek a képernyőn: Kidpoolt a hétéves Inez Reynolds kelti életre, Babypoolt az egyéves Olin játsza, míg a kilencéves James formálja meg Screaming Mutant - írja a People. 

A premieren egyébként egy Peggy nevű mopsz kutya is megjelent. Az eb Dogpoolként szerepel a filmben, az eseményen pedig nagyon stílusosan, jelmezben jelent meg a közönség előtt. A kutya még a talpán is cipőt viselt, mindenki róla beszélt.

A Deadpool-filmek elképesztően sikeresek

Az első két rész bevételei elképesztőek voltak, a 2016-os Deadpool alig 60 millió dollárból készült és világszerte 754 millió dolláros jegyárbevételre tett szert, a két évvel későbbi folytatás, a Deadpool 2. már 110 millió dollárból készült és 660 millió dollárt hozott a mozipénztáraknál. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!