Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Elégedetten fogdossa a melleit az Ellenállhatatlan kísértés sztárja

Chloe Veitch
Vágólapra másolva!
A rajongók egyik nagy kedvence volt, 2020-ban futott be, azóta több műsorba elhívták.
Vágólapra másolva!

Az Ellenállhatatlan kísértés című brit Netflix-realityben százezer dolláros fődíj (az első napon, mert ez később csökken), és elvileg épp szembemegy a többi, hasonló, szexinek szánt, trópusi környezetben felvett valóságshow-val: itt is az a lényeg, hogy mindenki fiatal, jól néz ki, de nem lehet nemi kapcsolat a versenyzők között. Az egyik legnépszerűbb szereplő Chloe Veitch volt, akit már közel 2 millióan követnek az Instagramon. Mutatjuk alább privát fotóit, nézze meg a képgalériát!

Chloe Veitch 2020-ban lett igazán ismert az Ellenállhatatlan kísértés című realityvel, de 2018-ban már megnyerte a Miss Supertalent című műsort. A párkereső műsor után a The Circle című realityben bukkant fel hosszabban, 13 részben, majd a Celebrity Hunted és a Celebrity Ghost Trip című műsor következett, ezekben is fontos karakter volt. A Keresem a páromban hét epizódban láthatták a tévézők, idén a Celebrity Ex on the Beach-ben szerepel.

Chloe Veitch egyike volt azon keveseknek a Too Hot To Handle első évadjából, akik nem okoztak nagy drámákat. Élvezte a sorozatban való szereplést és a feladatokat, Bolondos, fecsegő személyisége kellemesen elbűvölő volt, ez azonnal a rajongók kedvencévé tette - írták róla akkoriban.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről