A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Így zajlik a Farm VIP legújabb évadának a forgatása - videó

Vágólapra másolva!
Már javában zajlanak a Farm VIP ötödik évadának a forgatásai, Demcsák Zsuzsa szinte minden nap jelentkezik egy bejegyzéssel a kulisszák mögül.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, már zajlik a Farm VIP ötödik évadának forgatása. A Farm VIP egyik házigazdája, Demcsák Zsuzsa az Instagramon több fotót és videót tett közzé az utóbbi napokban a műsor forgatásáról: a tegnapi napon is nagyban dolgoztak, ő pedig egy sokat mutató, fekete ruhában forgatott  - derül ki a TV2 műsorvezetőjének legújabb posztjából.

Mit lehet tudni az új évad szereplőiről?

Az előző évadot Szabó Simon nyerte, a korábbi győztesek Novák Zalán, Fehér Holló, illetve ifj. Schobert Norbert voltak. Hogy az új évadban kik fognak versenyezni, azt egyelőre nem hozta nyilvánosságra a TV2, azonban az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoportban többen is azt állítják, hogy többek között az ő mindennapjaikat lehet majd napról napra követni a csatornán:  Horváth Gréta, Fekete Pákó, Barnai Judit, Bálint Antónia, Aurelio, Dopeman, Mc Ducky, Kapi Levente, Blága Tünde, Dávid Petra, Lukács Miki, Leo, Kiara Lord.

A TV2 egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy valósak-e az állítások. Minden bizonnyal hamarosan hivatalosan is bejelentik az ötödik évad szereplőinek névsorát.

Gáspár Zsolt kicsit elszólta magát

Gáspár Zsolt még májusban osztotta meg, hogy az idei szezonban különleges szereplők fognak majd szerepelni, a műsor pedig ismét tartogat majd meglepetéseket a TV2 nézőinek. 

"Elég érdekes emberek lesznek.

Hála istennek lesznek megint színésznők, szépségkirálynők.

A szépségkirálynőket pedig nagyon szeretem" - mesélte akkor sejtelmesen Gáspár Zsolti a Mokkában.

Megújult külsővel áll a kamerák elé Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa megújult külsővel lesz egyébként látható a műsorban, miután nemrég plasztikai műtéten esett át: megszabadult az álla alatti feleslegtől, amivel sokáig nem tudott mit kezdeni, hisz edzés hatására sem tűnt el.

"Végtelenül hálás vagyok dr. Krasznainak, hogy eltüntette azt a »tokát«, amit egyébként semmi mással nem lehetett. Ez a new lift kezelés, amely hatékony az áll alatt, a comb belsejében, valamint az ún. integetőhájnál. A második képen már láthatjátok az eredményt, de a mindössze 40 perces műtét csak fél év után kezdi el igazán kifejteni a hatását. Én imádom!" – írta akkori Instagram-bejegyzéséhez a TV2 műsorvezetője.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!