A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kiderült, miért szakított milliárdos szerelmével az áramlopó Lagzi Lajcsi lánya

Galambos Boglárka
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, fél év után véget ért Galambos Boglárka és 29 évvel idősebb, milliárdos szerelmének kapcsolata, nem sokkal azután, hogy Lagzi Lajcsit hazaengedték a börtönből. A divattervezéssel foglalkozó lány most úgy döntött, újra megszólal a szakítás okairól.
Vágólapra másolva!

A baracskai börtönből nemrég szabadult, áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka a 29 évvel idősebb, milliárdos üzletember, Csipak Péter párja volt fél éven keresztül, és a nagy korkülönbség ellenére úgy tűnt, minden rendben közöttük. A kapcsolatukat is sokáig titkolták, amit először nőnap alkalmából vállaltak fel a nyilvánosság előtt, majd ezt követően egyre több közös fotót lehetett látni a közösségi oldalaikon, volt olyan is, amikor szenvedélyes csókot váltottak egymással. 

Majd váratlanul bejelentették, hogy fél év együttlét után vége a kapcsolatnak. Most Galambos Boglárka egyik üzlete is váratlanul bezárt, sokan azt gondolták, hogy köze lehet a szakításhoz, ezért most úgy döntött, elárjulja a részleteket, miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Szó sincs ilyesmiről, ennek semmi köze a szakításhoz. Ez az üzlet egy úgynevezett pop-up store volt, vagyis egy fix időtartamra béreltem ki, és már akkor tudtam, hogy meddig lesz az enyém.

Külföldön ez már bevett szokásnak számít. Most volt Magyarországon a Forma-1-es Magyar Nagydíj, ezért egy olyan tematikájú bolt nyílt a helyén, hamarosan jön a Sziget fesztivál, akkor pedig szigetes kelengyéket lehet majd ott venni... Lényeg a lényeg, az üzlet bezárásához semmi köze Csipak Péterhez és a szakításunkhoz” - magyarázta a Ripost megkeresésére a nemrég szabadult Lagzi Lajcsi lánya, aki eleinte nem akart túl sok részletet elárulni a szakításról, de a pletykák után úgy döntött, hogy tisztázza a körülményeket.

A pletykákkal ellentétben, senki nem csalt meg senkit. Egyszerűen úgy érzem, ebben a kapcsolatban ennyi volt. 

De a szakításunk ellenére én ma is a legnagyobb tisztelettel tekintek Péterre, ami kölcsönös. Jóban maradtunk, nincs harag közöttünk, csak másfelé vitt minket az élet" - magyarázkodott Galambos Boglárka, aki azt is hozzátette, hogy akkor még börtönben lévő apja mindenkinél előbb tudott a kapcsolatáról, és végig támogatta őt a döntésében.

Galambos Boglárka
Galambos Boglárka tisztázni akarta a szakítás utáni pletykákat
Fotó: Galambos Boglárka / Instagram

Azt mondja, a nagy korkülönbség is közrejátszott a döntésben, ugyanis nagyon más életszakaszban vannak, más a fontossági sorrend mindkettejüknek és a 29 évvel idősebb férfi számára túl pörgős volt Galambos Boglárka életvitele. Azt viszont határozottan tagadta, hogy Csipak Péter bármilyen módon finanszírozta volna az üzletét, vagy segítette volna a fellendítését.

Egy olyan férfi való mellém, aki ugyancsak bírja és szereti az állandó hajtást. Én sosem leszek az a nő, akinek a párja szponzorálja az életét. 

Nekem erre nincs szükségem. Én mindent meg tudok teremteni magamnak. Nekem egy társtól nem egzisztenciális támogatás kell, sokkal inkább lelki" - magyarázta a Best magazinnak Galambos Boglárka, aki azt is leszögezte, hogy most szólalt meg utoljára a kapcsolatukról, de a pletykák miatt tisztázni akarta magát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!