Megmutatta tökéletes fenekét Lagzi Lajcsi lánya - kép

Vágólapra másolva!
A nemrég szabadult Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka a közösségi oldalán őrjíti meg a férfiakat szuper kerek fenekével.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban már az Origo beszámolt, a trombitás tavaly április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, áram-, víz- és gázlopás miatt, azonban 14 hónap után kiengedték a börtönből, jelenleg "reintegrációs őrizetben", házi őrizetben van a saját birtokán – ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a családjával lehet, és a kertjében is szabadon mozoghat. 

Lánya, Galambos Boglárka mostanában nem édesapja, hanem magánélete miatt került a címlapokra. Ugyanis márciusban, nőnap alkalmával vallotta be, hogy új párja van. Választottja pedig nem más, mint a 29 évvel idősebb, milliárdos üzletember, Csipak Péter, akivel már azóta több közös fotót is mutatott. A divattervezőként is ismert lány egyáltalán nem szégyenlős, sőt! Előszeretettel oszt meg a követőivel szexi, merész tartalmakat, a agamutogatás pedig egyáltalán nem áll tőle távol, legutóbb a vízparton, tangában mutatta meg a fenekét. 

Legutóbb szintén a vízből jelentkezett be az Instagram-történetében: egy jet-skin-n pózolt feszes fürdőruhában, ahol úgy bepucsít, hogy azt még a legnagyobb modellek is megirigyelhetnék.

Galambos Boglárka
Fotó: Galambos Boglárka / Instagram

Csipak Péter mindenben támogatja

Elindította saját vállalkozását, saját ruhaüzletet nyitott, aminek kapcsán Csipak Péter is rengeteg hasznos tanáccsal látta őt el. Egyfajta védőhálóként végig mellette állt, és a megvalósításban is végig segített neki. Lagzi Lajcsi lánya nagyon hálás neki a támogatásért, azért, hogy szakmailag lát benne potenciált, és hitt, hisz benne.

A jósnő szerint hamar szakít a párjával

Én úgy látom, hogy a Bogi és Csipak Péter között fellángolt szenvedély tiszavirág-életű lesz.

Bogi egy nagyon szép kislány, de csakis azért randizik a férfival, hogy megmenthesse édesapját és a családja becsületét.

Bogi egyáltalán nem szerelmes, sokáig nem is maradnak együtt Csipak Péterrel, mivel nem lesz fenntartható. 

A leányzó érzelmei nem mondhatók teljesen valódinak, nincs tiszta erős érzése a férfi irányába.

 Maximum fél év van ebben a kapcsolatban, nem több" -  monda még korábban Müller Rózsa jósnő.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről