Váratlan bejelentést tett gyerekeiről Gordon Ramsay és felesége

Gordon Ramsay
Gordon Ramsay konyhája
Vágólapra másolva!
A sztárséf és felesége négy felnőttről és két kiskorú gyerekről gondoskodik, már 27 éve tart a házasságuk.
Vágólapra másolva!

Gordon Ramsay híres brit séf és televíziós személyiség, aki feleségével, Tana Ramsay-vel, hat közös gyereket nevel. Gordon Ramsay és Tana több mint 27 éve házasok, és mindketten nagy családból származnak, így számukra természetes a nagy család. A közelmúltban történt, hogy mind a négy felnőtt gyerekük visszaköltözött hozzájuk, melynek oka részben a családi házuk felújítása volt, amely után a gyerekek ideiglenesen újra együtt élnek szüleikkel.

A házaspár gyerekei Megan, 26 éves, az ikrek Jack és Holly, 24 éves, Matilda, 22 éves, Oscar, 5 éves, és Jesse, 8 hónapos, aki tavaly novemberben született, így Gordon Ramsey viccelődve mesélte, hogy ő lesz majd a legidősebb apuka valószínűleg a kisfiú iskolai felvételijén, valószínűleg arra is utalt ezzel, hogy már nem vállalnak több gyereket.

FOX All-Star Party - Arrivals
Tana Ramsay és Gordon Ramsay már 27 éve házasok, hat közös gyerekük született, a legkisebb 8 hónapos
Fotó: KEVIN WINTER / AFP/AFP ImageForum

Tana Ramsay egy podcastban nyilatkozott arról a helyzetről, hogy a teltházzal együtt jár az igények teljes listája is, és elmondása szerint, bár minden gyereküknek eltérő étkezési szokásai vannak, örömmel fogadta, hogy újra együtt van a családjuk, de több baj van a nagyokkal, mint a kisebbekkel.

Mindannyian olyan nyűgösek...Holly jelenleg nem eszik tejterméket. Tilly halat eszik, de húst nem. Régebben sosem voltak ilyenek, szóval a kicsik a legkönnyebbek

- magyarázta nevetve Tana Ramsey.

A család életében most már minden korosztály képviselteti magát. Gordon Ramsay híres arról, hogy szigorú, de szerető apa, és igyekszik átadni gyerekeinek azokat az értékeket, amelyeket ő maga is fontosnak tart.

A család sokszor szerepel a nyilvánosság előtt, különösen azért, mert Gordon Ramsay televíziós karrierje mellett számos éttermet vezet világszerte. A gyerekek visszaköltözése egy időre újra összehozta a családot, ami különleges alkalmat jelentett arra, hogy együtt töltsenek időt és új alapkra helyezzék a családi kapcsolatokat. Tana Ramsay szerint bár időnként kihívást jelent ennyi ember különböző igényeit összehangolni, mégis élvezi a családi együttlétet - írja a Fox News.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről