Hajdú Péter őrjöng: ezt mondta a kisfiút felrúgó edzőről

Vágólapra másolva!
Fel sem éri ésszel, hogy a fizikai fájdalmon túl, milyen lelki sérüléseket okozott a kisfiúnak - mondta a tévés.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban az Origo is megírta, brutálisan bántalmaztak egy gyereket a szolnoki kalandparkban. Most újabb részletek derültek ki az edző múltjáról. A TV2 kamerája elé állva egy nő sírva mesélt az általa átélt borzalmakról: elmondása szerint a jászberényi karateedző, aki nemrégiben felrúgott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban, megerőszakolta őt. 

Az eset 17 évvel ezelőtt történt, amikor a férfi az edzője volt. Az aktus után halálosan megfenyegette őt az edző. Több korábbi tanítvány is arról számolt be, hogy az 56 éves sportvezető rendszeresen bántalmazta őket testileg és lelkileg egyaránt - írja tenyek.hu.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy rendszeresen összeverte fiatal barátnőjét a kisfiút felrúgó edző.

Hajdú Pétert megrázta az eset

A gyerekbántalmazást minden elítéli, így van ezzel Hajdú Péter is. Örült Kunkli Tivadar reakciójának, mert a 60 éves sportlegenda kihívta egy szabályos meccsre az edzőt, aki miatt akár meg is halhatott volna a gyerek.

"Nagyon örülök Kunkli Tivadar bejelentésének, bár szinte biztos vagyok abban, hogy ez a mocskos, tetves féreg továbbra is bujkálni fog, és nem hogy egy szorítóba nem mer majd belépni, még csak ki sem áll majd a nyilvánosság elé, hogy legalább vállalja a tettét. Abban is biztos vagyok, hogy egy ilyen szociopata patkány, már elnézést a rágcsálóktól, fel sem éri ésszel, hogy a fizikai fájdalmon túl, milyen lelki sérüléseket okozott a kisfiúnak... Elég ha csak a gyerekkori önmagamra gondolok és a testnevelő tanárra, aki ugyan 

nem rúgott föl engem ilyen kegyetlen módon, de többször is megütött.

 Szinte még most is érzem azt a kiszolgáltatottságot és tehetetlen értetlenséget, amit akkor. A testi sebek begyógyulnak, de a lékeken esett sérülések mindig velünk maradnak – mondta a Borsnak Hajdú Péter, aki bízik benne, hogy az elkövetőre minden erejével lesújt majd a törvény.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!