A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Fontos részlet derült ki a Harry Potter-sorozatról

Vágólapra másolva!
Elárulta a Harry Potter-filmek egyik szereplője, hogy visszatér-e a készülő sorozatban.
Vágólapra másolva!

Mióta az HBO Max (újabb nevén Max) bejelentette, hogy sorozatot készít a Harry Potter-könyvek alapján, a rajongók egyre csak találgatják, hogy vajon a korábbi filmek színészei megjelennek-e a rebootban is.

Neville Longbottom alakítója, a szerepe óta igencsak megváltozott Matthew Lewis a People magazinnak árulta el, hogy vele mi a helyzet: a nyilatkozata szerint nem valószínű, hogy benne lesz az új verzióban, már csak azért sem, mert rettenetesen hamar elapad az érdeklődése a dolgok iránt, a Harry Potter óta már rengeteg más hobbija is volt a színészet mellett – amelyek egy részére nem is emlékszik.

Matthew Lewis mint Neville Longbottom
Matthew Lewis mint Neville Longbottom
Fotó: Warner Bros. / Warner Bros.

"Nagyon érdekelne, ha Neville-t felnőttként alakíthanám – annak teljesen más lenne a hangulata. Az érdekes lenne. Mindenképpen megfontolnám" – tette hozzá Matthew Lewis, aki korábbi játékát egyébként egyáltalán nem nézi vissza szívesen.

A Max Harry Potter-sorozata az eredeti könyvek alapján készül, nem folytatás, hanem remake lesz, így szinte biztos, hogy a korábbi szerepében egyik ismert színész sem fog megjelenni – legfeljebb más jellegű cameót vállal majd. Az első könyv alapján készülő első évadot várhatóan 2026-ban mutatják be.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!