A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az emberektől kér segítséget az Ázsia Expressz sztárja

 Kafi Rea Milla és Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
Korábban már elmesélte szomorú történetét az Ázsia Expressz egykori szereplője, Kafi, aki elmenekült családjától. A modell most követői segítségét kéri a közelgő esküvője miatt.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát évadának korábbi versenyzője, Kafi Rea Milla korábban a Next Top Model Hungaryben mesélt tragikus előéletéről, és arról, hogyan került Magyarországra, ahol sikeres modell lett. Kafi tizennégy évesen menekült el Szomáliából egy kényszerházasság elől, 2014 óta él hazánkban. A sikeres modell még az akkor versenyben lévő lányoknak nemcsak szakmai tapasztalatait mondta el, hanem szomorú múltjáról is mesélt.

Nekem az apukám volt, aki mindig azt mondta, hogy nem vagyok neki elég. Szerinte a lányok semmit nem érnek. Anyukám három lányt is szült neki, és mind a hármat utálta.

Állandóan azt mondta, hogy mivel lány vagyok, nem érek semmit.Hozzátette: édesanyja számára a legfontosabb ember a világon, és egész életében azért dolgozott, hogy neki és nővéreinek tudjon segíteni.

Bár most a modell úszik a boldogságban, hiszen párja, Kovács Patrik egy olaszországi nyaraláson kérte meg a kezét tavaly októberben. Kafi Rea Milla persze azonnal igent mondott, és nem is szeretnék halogatni a nagy napot, ezért még idén össze akarnak házasodni. Azonban családjával való viszonya beárnyékolja a modell boldogságát, hiszen esküvőjén egy családtagja sem fog megjelenni.

Az én családom részéről kicsit bonyolult a helyzet. Ott vannak még mindig Szomáliában, és nem tudnak részt venni az esküvőn, ezért a családból csak én leszek. Részemről csak a baráti társaság lesz ott.

- mondta korábban Kafi, aki elsőként a TV2-nek beszélt arról, milyennek képzeli el a nagy napot.

Az biztos, hogy őszi esküvőt terveznek, ezért a helyszínt is eszerint választják vőlegényével, hogy az időjárási viszonyok ne befolyásolják a jó hangulatot. Azonban a modellnek nincs sok támasza, mivel családjától távol él, így most követőihez fordult és tőlük kért segítséget.

Szerettem volna látni, hogy kik azok az emberek, akik igazából együtt akarnak dolgozni velem. Hogy ne idegen emberekkel dolgozzak együtt, amikor van ez a kis közösségem.

Ezért ezt a lehetőséget elsősorban nekik adnám. Ezért kértem tőlük segítséget, hogy összeírhassuk egy listán, és aztán valakit kiválasztanánk, kikkel dolgoznánk együtt" - magyarázta a Borsnak, hogy miért Instagram-oldalán keresztül keres fotóst, videóst, cateringest, dekoratőrt és dj-t párjával, a kaszkadőr Kovács Patrikkal. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!