A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Elfogatóparancsot adtak ki a gigamellű topmodell ellen

Vágólapra másolva!
Elfogatóparancsot adtak ki az óriási melleiről híres brit modell, Katie Price ellen, miután nem jelent meg a bíróságon az előírt időpontban.
Vágólapra másolva!

Letartóztatási parancsot adtak ki a korábban Jordan néven ismert brit topmodell, Katie Price ellen, miután nem jelent meg a bíróságon a fizetésképtelenségi eljárásával kapcsolatos meghallgatáson.

A fizetésképtelenséget vizsgáló bírónő, Catherine Burton a BBC-nek elmondta, Katie Price-t már korábban is figyelmeztették, hogy börtön várhat rá, ha nem jelenik meg a testület előtt. A modell a távolmaradásról nem is értesítette a bíróságot, ráadásul "irreleváns" okból nem jelent meg: valószínűleg épp Törökországban van, legalábbis egy hamar eltüntetett Instagram-sztorija erre utalt.

Katie Price
Fotó: Instagram/Katie Price 

Catherine Burton bírónő végül azért is rendelte el az elfogatóparancsot Katie Price ellen, mert a modell csak részben működött együtt a hatóságokkal, a legalapvetőbb információkat is visszatartotta a saját csődeljárásával kapcsolatban, a vizsgáló testület kérdéseire sem válaszolt megfelelő módon.

Már 2019-ben csődöt jelentett

Katie Price először 2019-ben jelentett csődöt: akkor már 3,2 millió fonttal, nagyjából másfél milliárd forinttal tartozott több hitelezőnek, és a később megállapított törlesztőrészletet (havi 12 ezer fontot) sem tudta fizetni, legalábbis azt állította – idén márciusra pedig már 762 ezer fontnyi számlatartozást halmozott fel, így ismét kénytelen volt csődöt jelenteni.

A bíróság már februárban arra kötelezte, hogy az OnlyFansről származó jövedelmének 40 százalékát a következő három évben az adósságai törlesztésére fordítsa, ezzel kapcsolatban is zajlik a jelenlegi vizsgálat.

Katie Price-nak közben egyébként más rendőrségi ügyei is voltak: ittas vezetésért közmunkára ítélték, egy távoltartási végzés megszegése miatt pedig szintén börtön fenyegette – legutóbb azonban más miatt telefonáltak neki a rendőrök

A modell és tévésztár júniusban az Instagramon számolt be arról, hogy biztonsági riasztást kapott, miután egy fehér furgon várakozott a sussexi birtokánál. Katie Price az elmondása szerint azonnal rohant haza, miután megtudta, hogy az autóban nyolc ember ül, akik ráadásul nem is a környékről származnak.

Az eset nem sokkal az után történt, hogy állítólag savat öntöttek Katie Price rózsaszín Range Roverére, azóta minden biztonsági szabálysértést komolyabban vesznek a környéken.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!