A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Mi lett a Kölyökidő sztárjaival? 35 éve indult a műsor, páran ma is képernyőn vannak - képek

Vágólapra másolva!
A Kölyökidő a kilencvenes évek népszerű, magyar ifjúsági sorozata volt, melynek szereplői a nézők szeme előtt nőttek fel, így tudtak hitelesen beszélni a felnőtté válás problémáiról és a kamaszkor megpróbáltatásairól. 1995-től kezdve Kölyökidő délelőtt címmel többórás élő adások készültek szintén csak gyerekek műsorvezetőkkel. Neves vendégek szerepeltek, volt telefonos játék, film-, könyv- és tévéajánlás. A Kölyökidő műsora 1997-ben a 250. adással ért véget, azonban azóta is emlékezetes maradt a magyar műsorok történetében. A műsor indulása óta már 35 év eltelt, az akkori gyerekszereplők pedig mára már felnőttek, és úgy megváltoztak, hogy alig lehet őket felismerni.
Vágólapra másolva!

Czippán Anett

Már gyerekként modelkedett, egy fotós ajánlotta neki a Kölyökidő című műsort, ami egyből megtetszett neki:

Gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra fogott meg a tévézés.

Nekünk olyan volt a Kölyökidő, mint másnak egy kosáredzés vagy egy gitáróra iskola után. 

A délutánjainkat sokszor forgatással töltöttük, és nagyon élveztük. Ott döntöttem el, hogy ezen a vonalon haladok tovább" – elevenítette fel az emlékeit még korábban.

Ezzel együtt nem készült tudatosan a műsorvezetésre, csak azt érezte, hogy tévés közegben akar mozogni. Férje is innen került ki egyébként, 2009-ben hozzáment Rendes Zoltánhoz, a TV2 akkori kreatív vezetőjéhez, akitől egy fia született.

Anett olyan műsorokat vezetett, mint a  Mokka és a FEM3 Café, de az Aktív-ban és a korábban Állatőrség címmel futott ÁllatoZOO-ban is láthatta őt a közönség. 

Anett 2021-ben szakított akkori párjával is, akit szintén a TV2-nél ismert meg, kapcsolatukból pedig egy gyerek is született. 

Másodszorra sem sikerült, amit – bevallom – óriási kudarcként élek meg. 

De szembe kellett néznem ezzel. Meg kellett ráznom magam, és tudatosítanom, hogy igen, ismét nehéz lesz, de akkor is meg kell találnom a lelki békémet, egyedül" - vallotta be. 

Jelenlegi társa, Pintér Miklós, egy informatikai oktatással foglalkozó cég igazgatója. 

Kölyökidő, szereplők, 1990, 90-es évek, osztott
Czippán Anett
Fotó: Instagram/ czippananett / facebook/ kolyokido 

A folytatásért lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!