Krausz Gábor és Mikes Anna különleges dolgot próbáltak ki az első közös nyaralásukon

Krausz Gábor, Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Mikes Anna nemrég Szicíliában nyaraltak, ez volt az eső közös nyaralásuk, amelyen hatalmas élményeket, és emlékeket szereztek.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor és Mikes Anna még a Dancing with the Stars című műsorban ismerkedtek meg. A kemény munkának köszönhetően pedig ők voltak azok, akik a magasba emelhették a trófeát, a séf pedig bebizonyította, hogy nem csak főzni, de táncolni is tud. A páros azóta is boldog párkapcsolatban van, sőt, idén az Ázsia Expressz legújabb évadában is együtt vágtak neki a kalandnak. 

Első közös nyaralásukon Olaszországba, Szicíliába utaztak, ami pont olyan volt, mint amilyenre már régóta vágytak.

"Mivel Szicíliát választottuk, és nekem kedvencem az olasz konyha, igyekeztünk minél több kis helyi vendéglőt kipróbálni"- mondta Gábor, aki itthon sem szereti a tömeget, és ez akkor is igaz, mikor külföldön van.

"Találtunk egy-két olyan vendéglőt, ahová csak a helyiek járnak, és kicsit távolabb esik a turisták által látogatott részektől. Egyszerűen zseniális volt mindegyik! 

Ez a közös nyaralás arról szólt, hogy azt csináltuk, amihez kedvünk volt, kötöttségek nélkül

 - mesélte Krausz Gábor, aki habár megszerette a műsor után a táncot, és meg is ígérte, hogy beépíti a mindennapjaiba, azonban erre még nem került sor.

"Otthon szoktunk, hármasban Hannival. 

Annát meglátogattam már, miközben órát tartott, tanított, de táncolni nem táncoltam.

 Igazából nem tudom, mi ennek az oka" - magyarázta Gábor a Glamournak. 

Hozzátette, hogy nemsokára Törökországba utaznak egy olyan tánctáborba, amit Anna szervez, és ott naponta kétszer biztosan lesz majd mozgás.

A séf azt is elárulta, hogy Anna is gyakran szokott főzni, és kreatív a konyhában. Ennek ellenére a konyha megmarad az ő felségterületének, este pedig, ha a párja hazajön a munkából, vacsorával szokta őt hazavárni, ami számára a szerelem egyfajta megnyilvánulása.

A párost nagyon kedvelik a követők, a Dancing with the Stars óta folyamatosan arról írnak a kommentelők, hogy mennyire összeillenek, milyen jól mutatnak együtt. "Érezzétek nagyon jól magatokat, pihenjetek sokat!! Jah, és sose, semmi körülmény között ne hagyjátok el egymást, mert csodapár vagytok" - írta egy követő, majd így fogalmazott egy másik: "Ritka szép pár, akik illenek, mennek egymáshoz  és boldogok! Maradjon így nagyon sokáig!"

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről