Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Kulcsár Edina pluszkilói miatt magyarázkodott

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereke nemsokára, várhatóan augusztusban megszületik. Az egykori szépségkirálynő babapocakja hatalmas, terhessége alatt pedig felszedett néhány kilót, ami egyre jobban zavarja.
Vágólapra másolva!

Az Origo elsőként számolt be arról, hogy második közös gyereküket várja Kulcsár Edina és férje, G.w.M. szépségkirálynő azt mondta, hogy a babát tervezték, és már azt is tudják, mi lesz a neve. A pár annyit elárult, hogy kisfia lesz, azonban, bár Edina több utalást is tett arra vonatkozóan, hogy hogyan hívják majd a csöppséget, ezt mind a mai napig nem osztották meg a nyilvánossággal.

Edinának egyre nagyobb a babapocakja, ugyanis várhatóan augusztusban születik meg a gyereke. Habár már ez a negyedik terhessége, és a látványhoz is hozzászokott, testének változása, és a pluszkilók miatt azonban olykor kiakad, erről pedig a közösségi oldalán is beszámolt:

"Talán egy szóval úgy lehet leírni, hogy érzelmi hullámvasútra ültet, ami nem csak 9 hónapig tart, hanem bőven azután is.

 És talán amit a legnehezebben él át mindenki ezekben az egyébként csodás hónapokban, az a test folyamatos változása. 

Persze vannak kiváltságos genetikával rendelkező anyukák, de talán többen vagyunk, akik bizony megküzdünk ezekkel a nem túl kellemes érzésekkel. Én, ezt most a 4. babámmal a pocakomban szinte egyáltalán nem is érzékelem. Szerintem már hozzászoktam a látványhoz .

Jó, azért van amikor én is kiakadok, hogy nincs mit felvennem, meg jézusom, hogy nézek ki és társai - de aztán gyorsan észhez térek. 

Alapvetően szeretem a testem. Nem azért, mert szerintem hű de jól nézek ki, (van szemem és önkritikám, ezért is próbálok edzeni) hanem azért, mert életet adott a gyermekeimnek, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok! 

És ha valaki esetleg elégedetlen lenne magával és nem szeretné a testét, akkor gondoljon arra, hogy a gyerekeinket sem csak akkor szeretjük, amikor nagyon jól viselkednek.

 Ezt egyszer valahol olvastam, és azóta ha éppen kezdenék kiakadni a testemre, akkor ez a gondolat mindig visszaránt a valóságba és az önsanyargatás helyett inkább a hálához folyamodok" - olvasható az Instagram-oldalán a bejegyzés.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről