A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:30VívásSouth Korea-Hungary

Újabb részletek derültek ki az RTL Klub váratlanul meghalt valóságshow-győzteséről

Vágólapra másolva!
Az egész országot lesújtotta a hír, miszerint 24 évesen meghalt a Love Island nyertese, Lakatos Tícián. A férfi Németh Zsófival együtt nyerte meg a műsort, és habár már évek óta szakítottak, a fiatal lány azt állítja, hogy egykori párja a haláláig szerette őt.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírta az Origo, meghalt a magyar Love Island győztese, Lakatos Ticián. „Drága gyémántos testvérem, Ticián, el sem hiszem, itt hagytál minket, angyalok őrizzék álmod, nagyon hiányzol” – írta a Facebookon a realityszereplő rokona. A férfi öt éve, 19 évesen nyerte meg a Love Islandet. Szívinfarktust kapott, váratlan halála megrendítette a hozzá közel állókat.

Egykori párja, Németh Zsófia el sem hiszi, hogy a férfi, akit annak idején szeretett, akivel megnyerték a műsort, és a végségig kiálltak egymásért nincs többé. A fiatal lány közösségi oldala feketébe borult, és a következőket írta az Instagram-történetében:

"Remélem, hogy ez csak egy szörnyű álom, amiből egyszer felébredek. Elvesztettem a másik felemet" - olvasható a vallomás. 

A követői részvétüket fejezték ki az őt ért veszteség miatt. 

Lakatos Ticián volt párja azt állítja, hogy a férfi a mai napig szerette őt, pár héttel ezelőtt pedig még találkoztak is.

Szeretlek a talpadtól a homlokodig.

 Mindig ezt mondtad, mikor találkoztunk. Utoljára július 19-én" - számolt be róla Németh Zsófi.

Azonban ha ez valóban igaz, akkor ez igencsak érdekes, ugyanis a valóságshow-szereplő halála előtt boldog párkapcsolatban élt - írja a Bors. 

Barátnője talált rá a holttestére

Sajtóinformációk szerint Lakatos gyerekkora óta szívproblémákkal küzdött, infarktusa is volt korábban. Egy kollégája arról beszélt, hogy hétfőn még edzést tartott, nem volt semmi jele a tragédiának. A holttestre a barátnője talált rá, azonnal hívta a menőket, akik másfél óráig próbálták újraéleszteni, sikertelenül - a mindössze 24 éves sportoló meghalt.

"Éjfélkor történt, ott, ahol a párjával laktak. 

A barátnője előtt halt meg... Erre senki nem számított, egy szívinfarktusra nem lehet számítani.

 Hátsó- és elsőfali szívinfarktusa volt egyszerre, azt mondták. Tegnap is megtartotta mind a két edzést, semmi baja nem volt" - nyilatkozta egy munkatársa.

Korábban így mutatkozott be az akkor 19 éves Lakatos: „Fiatalkora ellenére már családra vágyik. Volt hosszú kapcsolata is, amiből rengeteget tanult, többek között azt, hogy jól gondolja meg, kinek adja oda a szívét. Bár bokszolói karrierje nagyon fiatalon derékba tört, a sport örök szerelem maradt”.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!