Elmondta Marics Peti, mit lehet tudni a titokzatos nőről, akivel együtt látták

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Mint ismert, Marics Petit az egyik hazai fesztiválon egy nővel látták csókolózni, ráadásul a viselkedését is kritizálták. A történtekről az énekes is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Marics Peti nevét az ország a ValMar együttes révén ismerhette meg, azóta pedig folyamatosan ível felfelé a karrierje. Az elmúlt napokban a szerelmi élete került ismét a középpontban, ugyanis az egyik közösségi oldalon azt állította valaki, hogy az EFOTT fesztiválon látta Marics Petit, ahogy egy eddig ismeretlen nővel csókolózott, és láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában.

Egy szőke nővel csókolózott, és mindenkit lenézett

 - írta.

Hozzátette, hogy az egyik barátnője szeretett volna egy közös fotót az énekessel, azonban a TV2 sztárja nem tett eleget a kérésnek, kijelentette, hogy hagyják őt békén, mert ő is ugyanúgy bulizni jött.

F@szom, én is bulizni jöttem, hagyjál már békén a g@cibe

 - hangzott el állítólag a ValMar együttes tagjától.

Az eset után az énekes a közösségi oldalán tisztázta, hogy mi történt valójában:

"Nyilván megint a Reddit a forrás, ahol előszeretettel szülnek jobbnál jobb kis fikciós történeteket."

Most meg egy szőke lánnyal nyalakodtam elvileg, akit lassan bemutathatnának nekem is. 

Meg így elküldtem az embereket, amikor odajöttek, mellékesen ilyen még akkor sem történt soha, amikor éppen kajálás közben jöttek oda képet kérni, pedig azért valljuk be, az nagyon nem a megfelelő pillanat erre.

Tehát Efotton odaértünk, pacsi, köszönések, két frissítő, 40 fokban lenyomtuk a bulit és alig álltunk a lábunkon a fáradtságtól, így utána egyből léptünk haza, mert még két fellépés jött a héten. 

Ennyi! Semmi több, úgyhogy mehet a chill. Ezeket a verebeket pedig most már megnézzük, hogy hol lehet feljelentgetni, mert nem állnak le - írta a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében.

Az énekes korábban egy párt alkotott Tóth Andival, akivel a Sztárban Sztár című műsorban is együtt zsűriztek. A szakításól még akkor nem beszéltek, de a nézőknek feltűnt, hogy hatalmas a feszültség közöttük, mint kiderült, nem sikerült barátságban elválniuk. Tavaly a zenész Kovács Gyopár színésznővel randizott, azonban ez a kapcsolat sem volt hosszú életű. Nemrég egy Binhky művésznéven ismert influenszerrel hozták szóba, miszerint a nő vele csalta meg a párját, azonban a pletykák alaptalannak bizonyul.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről