Egy titokzatos nővel csókolózott Marics Peti

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Miután Marics Peti szakított Tóth Andival, számtalan nővel összehozták a ValMar duó énekesét. Egy párt alkotott Kovács Gyopár színésznővel, valamint a Binhky nevű influenszer is többen látták ők. A napokban állítólag egy fesztiválon csókolózott egy titokzatos nővel, amiről az egyik rajongója számolt be a közösségi oldalon.
Vágólapra másolva!

Marics Peti nevét az ország a ValMar együttes révén ismerhette meg, azóta pedig folyamatosan ível felfelé a karrierje. A zenekarral rengeteg fellépésük van az ország különböző pontjait, sőt az énekes a televízióban is többet szerepel, a nézők jelenleg a TV2 nagy sikerű műsorában, a Zsákbamacskában láthatják.

Az énekes korábban egy párt alkotott Tóth Andival, akivel a Sztárban Sztár című műsorban is együtt zsűriztek. A szakításól még akkor nem beszéltek, de a nézőknek feltűnt, hogy hatalmas a feszültség közöttük, mint kiderült, nem sikerült barátságban elválniuk. Tavaly a zenész Kovács Gyopár színésznővel randizott, azonban ez a kapcsolat sem volt hosszú életű. Nemrég egy Binhky művésznéven ismert influenszerrel hozták szóba, miszerint a nő vele csalta meg a párját, azonban a pletykák alaptalannak bizonyul.

Azonban az egyik közösségi oldalon azt állítja valaki, hogy az EFOTT fesztiválon látta Marics Petit, ahogy egy eddig ismeretlen nővel csókolózott, és láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában.

Egy szőke nővel csókolózott, és mindenkit lenézett

 - írta.

Hozzátette, hogy az egyik barátnője szeretett volna egy közös fotót az énekessel, azonban a TV2 sztárja nem tett eleget a kérésnek, kijelentette, hogy hagyják őt békén, mert ő is ugyanúgy bulizni jött.

F@szom, én is bulizni jöttem, hagyjál már békén a g@cibe 

- hangzott el állítólag a ValMar együttes tagjától, akit többen is megvédtek viselkedése miatt az interneten.

Úgy gondolják, hogy ha valaki közszereplő, akkor is ember, aki szeretne kikapcsolódni, elmenni valahova anélkül, hogy mások fotót kérjenek tőle, vagy egyéb kérésekkel álljanak elő - szúrta ki a Ripost

Az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoportban az a hír terjed, hogy az énekes a legújabb videóklipjük forgatásán közeli kapcsolatba került egy Liza nevű lánnyal, akivel már nem mellesleg fel is vállalták a szerelmüket. Egy bennfentes legalábbis ezt állítja, azonban egyelőre még nem tudni, hogy van-e a pletykáknak valami alapja, illetve azt sem, hogy vele látták-e a fesztiválon Maricsot. 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről