Megszólalt súlyos betegségéről Madonna

Vágólapra másolva!
Egy évvel ezelőtt majdnem belehalt a durva fertőzésbe.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, életveszélyes állapotban szállították kórházba a 64 éves Madonnát, aki egy súlyos bakteriális fertőzés következtében majdnem meghalt. Az énekesnőre New York-i otthonában találtak rá eszméletlen állapotban, onnan az intenzív osztályra került, ahol azonnal intubálni kellett. Családja és menedzsere sokáig nem adott ki információt az állapotáról.

Később kiderült, ekkor Madonnát 48 órán keresztül mesterséges kómában tartották az intenzív osztályon, miután a tüdeje és a veséje is összeomlott a fertőzés következtében. Ez egy koncertje közben derült ki, ahol a közönségben ülő barátnőjének köszönte meg, hogy akkor bevitte a kórházba, így túlélhette ezt a betegséget.

Madonna, Rio de Janeiro
A maszkot viselő Madonna amerikai énekesnő a Rio de Janeiró-i ingyenes koncertjének próbáján a Copacabana tengerparton
Fotó: Bruna Prado / MTI/AP

Az is kiderült, hogy valószínűleg amiatt kaphatta el a fertőzést, mert annyira legyengítette immunrendszerét a Celebration Tour nevű koncertturnéjára való intenzív készülés miatt. A turnét akkor elhalasztották, de azóta már meg is tartotta az énekesnő, aki azóta egyre jobb állapotban van, viszont ő maga túl sok részletet nem árult el az esetről.

Nem emlékszem semmire. Elájultam a fürdőszobában, és az intenzíven ébredtem fel. Mesterséges kómában voltam 48 óráig...

Amikor magamhoz tértem, mind a hat gyerekem ott ült körülöttem. Majdnem meg kellett halnom ahhoz, hogy az összes gyerekemet egy szobában tudjam" - írta korábban a 65 éves popénekesnő, aki gyerekeinek is nagyon hálás azért, hogy akkor is mellette álltak és támogatták őt mindenben.

Csodának tartja a gyógyulását

Madonna július negyedikén adott hálát egy új bejegyzésben azért, hogy túlélte súlyos betegségét, mellyel egy évvel ezelőtt került be a kórházba. Az énekesnő Istennek mondott köszönetet, hiszen csodának tartja, hogy még mindig életben van. 

Ma egy évvel ezelőtt, amikor épp csak hazajöttem a kórházból, miután túléltem egy életveszélyes betegséget, alig tudtam megállni a hátsó kertemben egy szál csillagszóróval a kezemben.

Csodálatos módon felépültem, és csodálatos évem volt. Köszönöm Istennek. Az élet gyönyörű!" - írta az Instagram-bejegyzésben, mely mellé több fotót is mellékelt arról, hogyan ünnepelte barátaival a július negyedikét, azaz a Függetlenség napját, mely egy amerikai szövetségi ünnep.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!