Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Semmit nem bíz a fantáziára Molnár Nini teljesen átlátszó ruhája - képek

Vágólapra másolva!
Mindent megmutat.
Vágólapra másolva!

Molnár Nini a Feleségek luxuskivitelben című műsorban vált ismertté, azóta pedig többször feltűnt a képernyőn és az Instagramon is sokan figyelik az életét. Többször megmutatta már magát fehérneműben, nemrég pedig azzal sokkolta a követőit, hogy nem a négy fal közt vetkőzött, hanem melltartóban állt ki az erkélyre.

A legújabb Instagram-fotói a nyaralásán készültek róla, ahol egy teljesen átlátszó ruhában pózol: a választott szett semmit nem bíz a fantáziára, az infleunszer gyakorlatilag mindenét megmutatja.

Itt vannak  Molnár Nini szexi, átlátszó ruhában készült képei. A fotók közt a kis, fehér nyíllal lehet lapozni!

Sokáig titkolta, hogy összejött Fusovics Mártonnal

Mint arról beszámoltunk, már nem titok, hogy Fucsovics Márton és Molnár Nini egy párt alkot, a csinos influenszer, modell, divattervező már egy ideje nem szingli. A magánéletéről jó ideje sehol nem nyilatkozik, így csak találgatni lehet, hogy hol tart a kapcsolatuk és hogy érzik magukat egymás társaságában. Az biztos, hogy a kapcsolatukat sokáig próbálták titokban tartani. Már tavaly novemberben gyanús volt, hogy a sportoló és a bulvárból ismert divattervező együtt utaztak a Maldív-szigetekre. Az ismert influenszer először idén januárban tett közzé egy videót a közösségi oldalán,  melyben egy-két képkocka erejéig Fucsovics Márton is látható volt. Ha pedig ez még nem lenne elég, a teniszező egy szívecskét is betett Molnár Nini szerelmes posztja alá, ezzel véget vetve a találgatásoknak. 

Nem sokkal később Molnár Nini nemrég csak azért ült repülőre, hogy láthassa szerelmét az Australian Open tenisztornán. És végül, de nem utolsósorban, mindezt megkoronázták akkoriban egy boldog, közös képpel is, így már kétség sem férhetett ahhoz, hogy igazak voltak a találgatások és pletykák: tényleg egy párt alkotnak. 

Az első közös Valentin-napot egy videó-összeállítással ünnepelték, melyben Molnár Nini  a legromantikusabb pillanataikat gyűjtötte össze. Romantikus sétákat kézen fogva, mérkőzések előtti és utáni beszélgetéseket, valamint a tengerparton töltött időt. A rövid videóból az is világossá válhatott az emberek számára, hogy hatalmas az összhang, és a boldogság a Nini és Fucsovics között. A divattervező lány rövid, de velős szöveget írt a Valentin-napi bejegyzéséhez:

Veled minden nap, Valentin nap

 – írta Molnár Nini.

Természetesen a kommentszekció is felrobbant és csak úgy záporoznak a szívecskés hangulatjelek a bejegyzésre, és a teniszező is ott üzent kedvesének egy szintén rövid "Love youuu"-val.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről