A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Imádja mutogatni duzzadó melleit az Esernyő Akadémia egzotikus színésznője - fotók

Vágólapra másolva!
Hamarosan véget ér a Netflix egyik legsikeresebb sorozata, az Esernyő Akadémia, melynek második évadában tűnt fel az indiai felmenőkkel rendelkező brit színésznő, Ritu Arya.
Vágólapra másolva!

Az Esernyő Akadémia utolsó évadára visszatér a 35 éves brit színésznő, Ritu Arya is, akinek karakterét imádják a sorozat nézői. Bár nem a történet elejétől csatlakozott a szereplőgárdához, de mára teljes értékű tagjává vált. A színésznő azóta számos sikeres produkcióban részt vett már, és egyre nagyobb a követőtábora az Instagram-oldalán is. Nem véletlen, hiszen az egzotikus szépségű brit színésznő nemcsak szexi, hanem tehetséges is, így sokan kíváncsiak az életére.

Ritu Arya Londonban született, édesanyja és édesapja is ingatlanügynökként dolgoznak. A család indiai származású, a színésznőnek két fiútestvére van, Romi és Rahul, az utóbbi szintén színészkedéssel foglalkozik. Ritu Arya egészen fiatalon kezdett el színészkedni, de ennek ellenére tanulmányaival is foglalkozott, ugyanis a Southamptoni Egyetemen szerzett diplomát asztrofizikából. Az egyetem színházi csoportjának tagjaként is többször fellépett. Majd úgy döntött, hogy színészni tanulmányokat is folytat, ezért később az Oxford School of Drama képzését is elvégezte.

Nézze meg Ritu Arya legmerészebb fotóit az alábbi galériában!

World Premiere Of Netflix's 'The Umbrella Academy' Season 3
World Premiere Of Netflix's 'The Umbrella Academy' Season 3
World Premiere Of Netflix's 'The Umbrella Academy' Season 3

A 35 éves színésznőt olyan sikeres produkciókban is láthatták már a nézők, mint a Különösen veszélyes bűnözők, melyben Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds oldalán játszott. De szerepelt a nagysikerű Barbie moziban is Margot Robie és Ryan Gosling mellett, valamint a Doktorok című szappanoperában, amiért Brit szappanopera-díjra is jelölték. Legutóbbi filmjében, a Tisztességes társadalomban már főszerepet kapott, ahol szintén bizonyítania kellett harctudását is, amelyet már az Esernyő Akadémiában is bemutatott. A sorozat utolsó évadában is újra feltűnik Lila szerepében, mely augusztus 8-tól lesz látható a Netflix műsorán. A színésznő magánéletéről annyit tudni, hogy jelenleg egy párt alkot David Castañedával, akivel az Esernyő Akadémiában is szerelmespárt alakítanak.

A sorozat hét örökbefogadott, különleges képességekkel rendelkező testvérpárról szól, akik rejtélyes körülmények között, ugyanazon a napon születtek. A csecsemőket egy gazdag és különc milliárdos, Reginald Hargreeves fogadta örökbe, aki a gyerekekkel megalapította az Esernyő Akadémiát. Ahogy teltek az évek, a testvérek eltávolodtak egymástól, majd apjuk halálakor újra egyesültek. Később sötét családi titkokra derült fény, valamint arra, hogy egy hatalmas közös céljuk van az életben, amivel értelmet nyert minden, amit eddig nem értettek.

World Premiere Of Netflix's 'The Umbrella Academy' Season 3
Az Esernyő Akadémia sztárjai
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!