Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Megrázó vallomást tett súlyos balesete után a magyar műsorvezető: Egyedül semmi nem megy - képek

kandász
Vágólapra másolva!
A TV2 műsorvezetője valódi horrorbalesetet szenvedett nemrég, melynek következtében mindkét karja eltörött, meg is operálták, azonban a gyógyulása hosszadalmas folyamat lesz. Most egy új bejegyzésben elárulta, mi történt vele pontosan.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, pár nappal ezelőtt egy aggasztó videóval jelentkezett közösségi oldalán Kandász Andrea, a TV2 műsorvezetője, akinek a felvételén jól látható, hogy mindkét karját begipszelték, és valaki épp segít számára, hogy egy csésze kávét meg tudjon inni, ugyanis egyáltalán nem tudja használni a kezeit. Akkor lánya válaszolt a rengeteg kérdésre, és megköszönte édesanyja nevében az érdeklődést, most azonban maga a műsorvezető diktálta le az üzenetet a követőinek.

Kedves Mindenki! Köszönjük szépen a kedves szavakat, sokat jelent ez most neki, hogy ilyen sokan gondolnak rá.

Biciklibaleset történt, eltört mindkét karja, ezért Édesanyám nem tud sajnos jelenleg válaszolni az üzenetekre, sok türelemmel és szeretettel próbáljuk neki könnyebbé tenni ezeket a napokat! Hamarosan jelentkezik" - írták Kandász közösségi oldalán. Az ígért magyarázattal nem váratta meg sokáig a követőit, most egy hosszabb bejegyzben árulta el, hogyan érzi most magát és mi történt pontosan.


"1. Megható az a szeretet, amit tőletek kapok. Hálásan köszönöm ! Egyelőre nem tudok válaszolni. Csak a bunyó megy! (lásd: fotók)
 

 2. Egy hete bringaúton a saját sávomban nekem jöttek . Röpülés, mindkét alkarom eltört. Fájdalom, de óriási öröm , hogy nem a fejem csapódott be. Azóta is hálás vagyok a jó Istennek, a Sorsomnak ezért. Úgyhogy vigyorgok. 

- kezdte a pontokba szedett listát a TV2 műsorvezetője, akinek valószínűleg egyik családtagja írta le, amit diktált neki. Kandász arra koncentrál, amiért jelen helyzetében is hálás lehet, a bejegyzésben így folytatta:

"3. A legjobb kezekbe kerültem az Uzsoki kórházban, ahol az ügyeletes főorvos, dr. Vásárhelyi Gábor és a csapata megműtötte a jobb karom, így hamarosan használni is tudom. Végtelen hála nekik és az ortopédiai osztálynak is mindenért!
 

4.  Itthon vagyok . Egyedül semmi nem megy. A kiszolgáltatottság érzését eddig nem ismertem . 

Nem tudtam, hogy milyen nagy probléma lehet akár egy fogmosás, viszketés vagy egy falat kenyér bejuttatása a számba. A legnagyobb nehézséget mindigis a segítség kérése és a türelem jelentette számomra. Nem ment. Hálás vagyok azért, hogy most megtanulom, és szerencsés, mert van kitől segítséget kérnem. Köszi a családomnak a sok-sok türelmet, humort, sokat nevetünk..." - zárta Kandász Andrea, aki hosszas gyógyulási folyamat elé néz, de próbál pozitívan hozzáállni a történtekhez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről