A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Maszkban játszottak a Szerencsekerék játékosai, súlyos fertőzött volt az egyikük - videó

Szerencsekerék
Vágólapra másolva!
A Szerencsekerék ma esti adásában az egyik játékos miatt a többi szereplő maszkot viselt, nehogy elkapják a fertőző betegséget.
Vágólapra másolva!

A Szerencsekerék itthon a 90-es években futott szép sikerrel, persze akkoriban még nemigen volt erős konkurencia. Az alaposan átalakított műsort a TV2 hozta vissza sok évvel később, remek nézettséggel ment. Márciusban egy időre pihenőre ment a vetélkedő, de júniusban új részekkel tért vissza, hétről-hétre pedig számtalan sztárvendég próbált már pénzhez jutni. 

A Szerencsekerék kedd esti adásában a Kőgazdag fiatalok realityből ismert Herceg Csabi lesz a sztárvendég. A férfi a műsorban bevallotta, hogy összetörte a 100 milliós Ferrariját, a nyereményéből pedig ennek a javítására költene, illetve egy helikoptert is szándékában áll venni.

A vetélkedőben az egyik szereplő, Csilla egyfolytában köhögött, ezért Kasza Tibi, a műsor házigazdája, Csabi, és a másik játékos, Regina úgy döntöttek, hogy maszkban folytatják a népszerű játékot, nehogy elkapják a fiatal lánytól a betegséget.

"Különleges, kiélezett helyzetben vagyunk, hiszen Csilla a műsor eleje óta szórja ránk az áldást. 

Azt gondoltuk, hogy jobb a békésség, így a játék hátralévő részében maszkban fogunk játszani. 

Neked ez egy szabadság Csilla. Innentől kezdve nyugodtan... Nem kell csendben köhögni" - osztotta meg a nézőkkel Kasza Tibi, majd hozzátette, hogy nem érti, hogy miért nem csak Csilla visel maszkot, aki szerinte helyes kis harkály lehetne. 

Dietz Gusztáv különleges hírt osztott meg Kasza Tibivel

A Szerencsekerék pár héttel ezelőtti adásában Dietz Gusztáv volt a sztárvendég. A színész akkor igencsak különleges dolgot árult el magáról Kasza Tibinek. A férfiért családapaként is rajonganak nők, és ezt a social médiában is tapasztalja. Rendszeresen kapja az üzeneteket, fényképeket a hölgyektől. Ám ami ennél meglepőbb, a feleségére, Laky Zsuzsira bízza a válaszokat. Ő kezeli ugyanis a social felületeit.

"Kapom az üzeneteket, képeket, ki hogyan próbálkozik.

Odaadom Zsuzsinak, aki kezeli, kitörli, van akinek visszaír, és belemegy beszélgetésbe is.

Jövögetnek ajánlatok, Zsuzsi pedig elszórakoztatja magát velük" - árulta el Dietz Gusztáv a műsorban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!