A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, mikor indul az Ázsia Expressz és a Kísértés a TV2 műsorán

ázsiaexpressz, ördögnóra
Vágólapra másolva!
Hamarosan indul két várva várt sikerműsor is a TV2 műsorán, megvan a hivatalos premierdátum.
Vágólapra másolva!

A TV2 hivatalos bejelentést tett két sikerműsoráról is egy sajtóesemény keretein belül, ahol elárulták a Kísértés és az Ázsia Expressz új évadának kezdődátumát. A csatorna korábban már elárulta, hogy nagyon sok meglepetéssel készülnek az idei őszi évadra, számos újdonság mellett a jól bevált műsoraik is folytatást kapnak, így 

az Ázsia Expressz is, mely szeptember elsején már adásba is kerül a csatornán, ahogyan a Kísértés is,

Kasza Tibi műsorvezetésével még aznap adásba kerül. Így már nem kell sokat várni a nézőknek, hogy újra láthassák kedvenc műsoraikat a TV2 műsorán.

ázsiaexpressz
Szeptember elsején indul az Ázsia Expressz 5. évada
Fotó: TV2

Ők az Ázsia Expressz sztárjai

Idén sem lesz hiány a kalandokból az Ázsia Expressz legújabb évadában, hiszen az ötödik évadot a Fülöp-szigeteken és Tajvanon forgatták. Ördög Nóra így búcsúzott májusban egy utolsó videós összeállítással a kollégáktól és a csodálatos, de veszélyes helyszíntől.

Éppen egy héttel ezelőtt értünk haza az Ázsia Expressz forgatásáról. Ezzel az utolsó kis szösszenettel tartoztam még – leginkább magamnak, hogy lekerekedjen a történet. 

Hosszú volt? Igen. Olykor nehéz volt? Igen. Holnap újrakezdeném? Igen. Ezzel a csapattal és a családom támogatásával bármikor" - írta korábban Ördög Nóra, az Ázsia Expressz műsorvezetője.

Az új évadának sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A csapatot sújtotta tűzvész, cunamiriadó, földrengés, de hősiesen kitartottak a körülmények ellenére is, azonban várható egy csavar a csapat összetételében, ugyanis később csatlakozott az akkor még egy párt alkotó L.L. Junior és Dárdai Blanka is a csapathoz, azonban nem tudni, hogy csereként érkeztek-e a játékba.

Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója korábban elmondta, hogy sok meglepetéssel készülnek a TV2 nézői számára az idei ősszel is. A Kísértésen és az Ázsia Expresszen túl érkezik az ország kedvenc séfeivel a díjnyertes Séfek séfe legújabb szezonja is, hogy megtalálja azt a szakácsot, akinek a műsor által gyökeresen megváltozhat az élete. Új évad készül a Farm VIP-ből is, így nem maradnak a nézők gazdálkodó celebek nélkül. Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés, ezúttal a TV2 Klubon, amiben nehézsorsú, kilátástalan helyzetben élő családok otthonait varázsolják újjá, Szabó Zsófi és Stohl András, valamint Szabó András Csuti vezényletével.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!