A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
5
Bronzérem
5

Öt gyereket szeretne az Ázsia Expressz szépsége - videó

Kafi Rea Milla
Vágólapra másolva!
Tavaly jegyezték el, nagy családot szeretne Kafi Rea Milla, aki több TV2-es műsorban is feltűnt.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz korábbi versenyzője, Kafi Rea Milla nemrég a Next Top Model Hungary műsornak volt a vendége, mint tapasztalt, sikeres modell. A fiatal lány tizennégy évesen menekült el Szomáliából egy kényszerházasság elől, 2014-től él Magyarországon. A versenyzőkkel nem csak a szakmai tapasztalatait osztotta meg, hanem gyerekkoráról is mesélt. 

"Nekem az apukám volt, aki mindig azt mondta, hogy nem vagyok neki elég. Szerinte a lányok semmit nem érnek. Anyukám három lányt is szült neki, és mind a hármat utálta.  Állandóan azt mondta, hogy mivel lány vagyok, nem érek semmit" - vallotta be Kafi Rea Milla, aki fájó szívvel emlékszik vissza a múltban történtekre. Hozzátette, hogy édesanyja számára a legfontosabb ember a világon, és világ életében azért dolgozott, hogy neki és testvéreinek segítsen.

Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorban szerepelt a szomáliai születésű modell, Kafi Rea Milla. A menyasszony korábban elmesélte, hogy októberben egy olaszországi nyaralás során kérte meg a párja, Kovács Patrik a kezét. A fiatal lány nem úgy nevelkedett, hogy lehet udvarlója, ezért édesanyjának azt is félt elárulni, hogy szerelmes. 

Most egy interjúban elmondta, hogy közeleg az esküvő időpontja. "Eddig az volt a tervünk, hogy jövő nyár végén lesz az esküvőnk. De körülbelül egy hónapja úgy döntöttünk, hogy inkább mégis szeretnénk most megtartani, szóval szeptember végén összeházasodunk" - mondta.

A cikk folytatódik, a videóért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!